🌞 Wygrawerujemy Twój napis gratis w 24h 🎁 WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii - Sprawdź oferty 🔥 Na wybrane produkty użyj kodu rabatowego LATO w koszyku 🌊

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5588

Średnia ocena:9,93/10

Jakub    21:19, 22-06-2021 r.

Zegarek LZ127 Count Zeppelin Automatic 24h jest zgodny z opisem, tylko z taką uwagą, że opis nic nie mówił, czy mechanizm ma funkcję stop-sekunda. Okazało się, że MA. Zamówienie złożone w czwartek, do odbioru w paczkomacie było w poniedziałek. Przesyłka zapakowana rzetelnie - praktycznie bez szans na uszkodzenia w transporcie :) Bardzo dobry kontakt z obsługą: w piątek wysłałem e-mail z prośbą o zmianę w zamówieniu i już po dwóch godzinach otrzymałem odpowiedź. Sam zegarek, po pierwszej dobie użytkowania, spieszy o 7 sekund, ale nie wiem jak będzie, gdy się mechanizm 'dotrze' do ręki i warunków

Ocena:10/10

Zeppelin LZ127 Count Zeppelin Automatic 24h ZE-8668-2

Zeppelin LZ127 Count Zeppelin Automatic 24h ZE-8668-2

Jacek    20:06, 22-06-2021 r.

Niesamowicie profesjonalnie, sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja, jestem klientem po raz 3 w przeciągu kilku lat ostatnich i zawsze jestem zadowolony z obsługi Salonu w Zielonej Górze, na pewno tu wrócę i po raz kolejny kupię zegarek, dziękuję bardzo:)

Ocena:10/10

Longines Master Collection Moonphase L2.919.4.51.7
Rado Golden Horse Gent Automatic M Limited Edition R33930355
Seiko Presage Automatic Cocktail Time SRPD37J1

Longines Master Collection Moonphase L2.919.4.51.7

Robert    08:20, 22-06-2021 r.

Mile, szybko i sympatycznie!

Ocena:10/10

Rado Coupole Classic Gent Automatic L R22860154

Rado Coupole Classic Gent Automatic L R22860154

KRZYSZTOF    15:44, 20-06-2021 r.

Profesjonalna obsługa, wysoka jakość. Miło i sympatycznie. Duża pomoc przy wyborze.
Szybka i bezpieczna realizacja zamówienia.

Ocena:10/10

Longines Elegant Collection Lady Automatic Diamonds L4.309.5.87.7

Longines Elegant Collection Lady Automatic Diamonds L4.309.5.87.7

Michał    07:41, 19-06-2021 r.

Zamówienie kompletne, bezpiecznie zapakowane z błyskawiczna przesyłka. Po raz kolejny jestem w pełni zadowolony.

Ocena:10/10

Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono Steel Mesh Blue Gradient Dial T120.417.11.041.02

Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono Steel Mesh Blue Gradient Dial T120.417.11.041.02

Fred    07:44, 18-06-2021 r.

Świetny zegarek..sklep jak najbardziej też dostaje 10..

Ocena:10/10

Casio G-Shock GravityMaster Bluetooth GR-B200-1AER

Casio G-Shock GravityMaster Bluetooth GR-B200-1AER

Antoni    11:53, 17-06-2021 r.

Jest to najlepszy sklep internetowy jeżeli chodzi o sprzedaż zegarków. Strona jest intuicyjna i bardzo przejrzysta.
Gratuluję właścicielowi, ponieważ jest to już inna jakość usług. Zamówiłem zegarek (z grawerowaniem) we wtorek wieczorem oglądając mecz, a w czwartek rano około 10 miałem go już na ręce.
Jestem trochę maniakiem zegarkowym to na pewno zrealizuję tutaj jeszcze wiele zamówień.
Polecam każdemu, kto chce kupić zegarek on-line i nie tylko on-line zapewne.

Ocena:10/10

Atlantic Seaday Day-Date 69550.41.61P

Atlantic Seaday Day-Date 69550.41.61P

Koraf    15:59, 16-06-2021 r.

Kilkunastoletnia współpraca owocuje i jest jak bardzo dobre wino, które im starsze tym lepsze. Tak w skrócie mogę podsumować moje zadowolenie z kolejnego bardzo udanego zakupu.

Ocena:10/10

Longines Legend Diver Watch Brown Silicium L3.774.4.60.2
Paski i części Bransoleta Polpora Mesh Globtroter L 22mm POLP-BRANS-GLOB-22

Longines Legend Diver Watch Brown Silicium L3.774.4.60.2
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW