Logo zegarki.zgora.pl

Opinie Klientów
na temat zakupów w naszym sklepie

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl:

Liczba opinii:4209

Średnia ocena:9,93/10

Marta(19:10, 19-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Zamowilam zegarek damski dkny, zarowno z otrzymanego produktu jak i z jakosci obslugi jestem bardzo zadowolona. Na produkt czekalam mniej niz planowy czas realizacji zamowienia.

Ocena:10/10

Produkt:DKNY SoHo NY2342

DKNY SoHo NY2342

Pawel(22:02, 18-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Szybkosc i jakość Obslugi perfekcyjna, polecam każdemu. Grawer ponad oczekiwania.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Visodate 1957 Automatic T019.430.16.031.01

Tissot Visodate 1957 Automatic T019.430.16.031.01

Karolina(21:49, 18-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Brak jakichkolwiek uwag co do wysyłki. Wysyłka bardzo szybko dotarła. A z samego produktu jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam 😉

Ocena:10/10

Produkt:Tom Hope Bransoletka Southern 3 Rozmiar L TM0093

Tom Hope Bransoletka Southern 3 Rozmiar L TM0093

Aga(15:01, 18-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo polecam !

Ocena:10/10

Produkt:Bering Classic Lady Big 13436-166

Bering Classic Lady Big 13436-166

ZadowolonyKlient(14:57, 18-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Super zadowolony klient , sprawna obsługa i wysyłka , odpowiadanie na pytania, polecam wszystkim

Ocena:10/10

Produkt:Casio Lineage Wave Ceptor LCW-M100DSE-7A2ER

Casio Lineage Wave Ceptor LCW-M100DSE-7A2ER

Elżbieta(12:05, 18-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa ,błyskawiczna dostawa ,towar najwyższej jakości .Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Elżbieta.

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Pasek Longines 18mm L682101238

Paski i części Pasek Longines 18mm L682101238

Robert(11:00, 17-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Jak zawsze duże brawa dla sklepu za sprawną i bezbłędną realizację zamówienia. W pełni zasłużona najwyższa ocena.

A zegarek - Balticus Gwiezdny Pył - klasa sama w sobie. Jeśli ktoś lubi zegarki nieoczywiste, to zdecydowanie powinien rozważyć ten model.

Ocena:10/10

Produkt:Balticus Gwiezdny Pył Datownik BT-GP-DT

Balticus Gwiezdny Pył Datownik BT-GP-DT

Longines(13:32, 14-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Obsługa znakomita. Duża wiedza o zegarkach, życzliwa obsługa klienta. Szybko i w bardzo przyzwoitej cenie zakupiłem zegarek Longines Presence. Warto przeglądać ich sklep internetowy, bo maja duzy wybór i nowe modele.

Ocena:10/10

Produkt:Longines Presence L4.805.1.11.2

Longines Presence L4.805.1.11.2

MarekM(14:24, 13-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Jestem bardzo zadowolony. Świetny kontakt ze sklepem, zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Uprzejmi, profesjonalni i chętni do pomocy pracownicy obsługi. Transakcja poszła bardzo sprawnie, a zamówiony zegarek otrzymałem w terminie wcześniejszym, niż początkowo zakładany. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie!

Ocena:10/10

Produkt:Alpina Alpiner 4 Automatic Jerzy Kukuczka Limited Edition AL-525JK5AQ6

Alpina Alpiner 4 Automatic Jerzy Kukuczka Limited Edition AL-525JK5AQ6

Dorota(10:35, 13-10-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Sklep godny polecenia. Realizacja zamówienia szybko i sprawnie. Na drugi dzień zegarek został dostarczony.

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Sealine 62346.45.31

Atlantic Sealine 62346.45.31

Polecane produkty

  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW