Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 5 tys. opinii):

Liczba opinii:4597

Średnia ocena:9,93/10

Ala    11:16, 16-07-2018 r.

Szybka realizacja, paczka z zegarkiem doskonale zabezpieczona. Nie mam nic do zarzucenia.

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Lady Classic RG229NX9

Lorus Lady Classic RG229NX9

Jerzy z Opola    13:37, 13-07-2018 r.

To już czwarty zegarek który kupiłem. Teraz kupiłem zegarek Tissot T092.417.37.061.00. Zegarek kupiłem na urodziny dla zięcia. Jestem emerytem, pieniądze na zegarek za zgodą sklepu zbierałem pół roku. W tym miejsce chciałbym bardzo podziękować personelowi sklepu (miałem okazję rozmawiać z Panem Jakubem) za miłe, fachowe i rzetelne podejście oraz właścicielowi - przez co gorąco zapraszam wszystkich zainteresowanych do robienia zakupów w sklepie Zgora Zielona Góra.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot T-Race Quartz Chrono MotoGP 2017 Limited Edition T092.417.37.061.00

Tissot T-Race Quartz Chrono MotoGP 2017 Limited Edition T092.417.37.061.00

Adam    22:45, 11-07-2018 r.

Produkt bardzo szybko dostarczony, solidnie zabezpieczony i kompletny. Sam zegarek bajka :) Zdecydowanie polecam ;)

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Gent Classic RL427AX9G

Lorus Gent Classic RL427AX9G

Rogozinski    16:40, 11-07-2018 r.

Jakość obslugi na najwyższym poziomie

Ocena:10/10

Produkt:Skagen Freja Steel Woman 358XSSLBC

Skagen Freja Steel Woman 358XSSLBC

Natalia    11:01, 11-07-2018 r.

Przesyłka ekspresowa,zabeczpieczona i zapakowana perfekcyjnie, zegarek piękny nowy idealny, Polecam wszystkim kupującym i bardzo dziekuje za współprace polecam w 1000000000% profesjonalnosc i zaufanie na najwyzszym poziomie

Ocena:10/10

Produkt:Michael Kors Bradshaw Access Digital Smartwatch MKT5001

Michael Kors Bradshaw Access Digital Smartwatch MKT5001

Monika    10:32, 11-07-2018 r.

Miły kontakt z doradcą; przesyłka - z grawerem - dotarła na drugi dzień po zamówieniu:). Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam!

Ocena:10/10

Produkt:Skagen Signatur Leather Woman SKW2641

Skagen Signatur Leather Woman SKW2641

Krzrysztof    00:27, 11-07-2018 r.

Obsługa szybka, sprawna i bardzo życzliwa co sobie osobiście szczególnie cenię.
Na pełniejszą ocenę zakupionego zegarka trochę za wcześnie. Trzeba sprawdzić 'w praniu'. Jak dotąd potwierdza oczekiwania.
Jedna drobna uwaga do formy polskojęzycznej instrukcji. Warto by ją inaczej drukować by dało się pociąć i zszyć w mały (prawie 60 stron :)) zeszycik, albo doprowadzić do formy książeczki. Na szczęście oryginalna , choć straszliwie gruba przez wielojęzyczność jest w formie akceptowalnej książeczki.

Ocena:10/10

Produkt:Casio ProTrek Solar Monte Zucchero PRW-6600Y-1ER

Casio ProTrek Solar Monte Zucchero PRW-6600Y-1ER

Janusz    19:40, 09-07-2018 r.

Bardzo sprawna usługa, miałem obawy czy zdążę na czas, ale wszystko OK !.
Mam nadzieję że zakup będzie się podobał Córeczce.

Ocena:10/10

Produkt:Zeppelin LZ129 Hindenburg Quartz Moonphase ZE-7038-1

Zeppelin LZ129 Hindenburg Quartz Moonphase ZE-7038-1

Wiesław    17:30, 09-07-2018 r.

Realizacja zamówienia na zegarek nastąpiła zgodnie z informacjami i terminami podanymi na stronie sklepu , może nawet szybciej , grawerowanie wykonanie czytelnie i w należytym miejscu cała usługa super - polecam !!! Sam zamówiony zegarek jeszcze ładniejszy niż w ofercie na stronie sklepu.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot PR 100 T049.410.11.047.01

Tissot PR 100 T049.410.11.047.01

Paulina    10:13, 06-07-2018 r.

Rzetelna firma polecam. Towar zgodny z opisem

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Lady Sport RRX27FX9

Lorus Lady Sport RRX27FX9

Polecane produkty

Mockberg
MO404

Zdjęcie zegarka MO404
595,00 zł

Mockberg
MO506

Zdjęcie zegarka MO506
745,00 zł

Mockberg
MO501

Zdjęcie zegarka MO501
745,00 zł

Mockberg
MO307

Zdjęcie zegarka MO307
695,00 zł

Mockberg
MO306

Zdjęcie zegarka MO306
695,00 zł

Mockberg
MO305

Zdjęcie zegarka MO305
695,00 zł

Mockberg
MO1604

Zdjęcie zegarka MO1604
695,00 zł

Mockberg
MO1603

Zdjęcie zegarka MO1603
695,00 zł

Mockberg
MO1602

Zdjęcie zegarka MO1602
695,00 zł
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW