🔥 PROMOCJA: Raty 0% do 20 tys. PLN. Kup swój wymarzony zegarek wygodnie bez wychodzenia z domu, spłacaj w 10 ratach 0%. Sprawdź szczegóły »

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4980

Średnia ocena:9,93/10

Trynkus    15:07, 17-09-2019 r.

Jestem pod wrażeniem szybkości obsługi i ceny. Oby tak dalej. Pozdrawiam i napewno wrócę.

Ocena:10/10

Produkt:Swatch New Gent Polarose SUOK710

Swatch New Gent Polarose SUOK710

Arek    12:02, 17-09-2019 r.

Profesjonalne podejście do klienta. Zegarek bardzo dobrze zapakowany i błyskawicznie przesłany. Polecam i pozdrawiam.

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Exclusive MT-G Bluetooth MTG-B1000D-1AER

Casio G-Shock Exclusive MT-G Bluetooth MTG-B1000D-1AER

Tomasz    23:59, 16-09-2019 r.

Super obsługa i ekspresowa wysyłka. Zegarek na żywo wygląda znakomicie.

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Digital Solar Bluetooth Smartphone Link GW-B5600-2ER

Casio G-Shock Digital Solar Bluetooth Smartphone Link GW-B5600-2ER

Agata    15:34, 16-09-2019 r.

Zegarek przepiękny, super grawer, świetny przepływ informacji, bardzo miła obsluga, wszystko szybko, na czas, profesjonalnie i dla zadowolenia klienta. Polecam, polecam bardzo. Agata

Ocena:10/10

Produkt:Zeppelin 100 Years Zeppelin Quartz Big Date GMT Mesh ZE-7640M-2

Zeppelin 100 Years Zeppelin Quartz Big Date GMT Mesh ZE-7640M-2

Marek z Łodzi    20:54, 12-09-2019 r.

Firma sprowadziła dla mnie pasek do zegarka Casio na specjalne zamówienie bezpośrednio od producenta
Bardzo lubię robić u Nich zakupy
Doskonały kontakt ze sprzedawcą i najwyższa jakość obsługi. Szczerze polecam

Ocena:10/10

Produkt:Brak produktu w bazie

Agnieszka    22:20, 11-09-2019 r.

Bardzo szybka wysyłka, pomimo robienia graweru towar został już na drugi dzień wysłany. Pełna zgodność z opisem i cieszące promocje :)

Ocena:10/10

Produkt:Casio Edifice Chronograph Solar EFS-S540DB-1AUEF

Casio Edifice Chronograph Solar EFS-S540DB-1AUEF

jacek    22:36, 10-09-2019 r.

obsługa szybka , sprawna i fachowa , zegarek rewelacyjny ,towar zgodny z opisem , dostawa bardzo szybka i bez problemów

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Mudmaster Quad Sensor Bluetooth GG-B100-1A3ER

Casio G-Shock Mudmaster Quad Sensor Bluetooth GG-B100-1A3ER

Ola    14:48, 06-09-2019 r.

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko tak jak powinno być.

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Bransoleta Cluse La Boheme Mesh Silver CS1401101008

Paski i części Bransoleta Cluse La Boheme Mesh Silver CS1401101008

Tomasz    17:14, 05-09-2019 r.

Super obsługa i kontakt z klientem. Ekspresowa wysyłka. Zegarek zabezpieczony w paczce bardzo starannie.

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Prospex Tuna Diver Solar Analog-Digital SNJ025P1

Seiko Prospex Tuna Diver Solar Analog-Digital SNJ025P1

Exkrakus    17:12, 05-09-2019 r.

Zegarek extra... A kupowanie w tej firmie to czysta przyjemność... Dlatego często tu wracam 😊 Polecam!!!!!

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Worldmaster Art Deco Mechanical 51651.41.25S

Atlantic Worldmaster Art Deco Mechanical 51651.41.25S
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW