Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4810

Średnia ocena:9,93/10

Marek    20:26, 19-01-2019 r.

Zegarek działa bez zarzutu. Spełnił moje oczekiwanie. Prosty i czytelny. Dodatkowo super obsługa, ekspresowa wysyłka, bardzo udany zakup.

Ocena:10/10

Produkt:Festina Classic Day-Date F20357/3

Festina Classic Day-Date F20357/3

Ola    13:04, 17-01-2019 r.

Szybka dostawa, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

Ocena:10/10

Produkt:Paul Hewitt Bransoletka Phreps Rozmiar M Black Leather Black PH-PH-L-B-B-M

Paul Hewitt Bransoletka Phreps Rozmiar M Black Leather Black PH-PH-L-B-B-M

Zdzisław Kolano    18:06, 16-01-2019 r.

Bardzo dobre, profesjonalne zakupy. Wszystko w najlepszym porzadku.
Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Worldmaster Art Deco Automatic 51752.45.35G

Atlantic Worldmaster Art Deco Automatic 51752.45.35G

Zbigniew    12:53, 15-01-2019 r.

Chce wyrazic swoja opinie,zwiazana z zakupem 2szt .markowych zegarkow,ktore otrzymalem w niespelna 2dni robocze. Jestem pelen podziwu i szacunku dla znakomitej,uprzejmej i odpowiedzialnej obslugi firmy-profesjonalizm ,rzetelnosc , komunikacja-doskonale!!! Dziekuje i goraco polecam,pozdrawiam . Zbigniew Sz

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.047.00

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.047.00

Zbigniew    12:53, 15-01-2019 r.

Chce wyrazic swoja opinie,zwiazana z zakupem 2szt .markowych zegarkow,ktore otrzymalem w niespelna 2dni robocze. Jestem pelen podziwu i szacunku dla znakomitej,uprzejmej i odpowiedzialnej obslugi firmy-profesjonalizm ,rzetelnosc , komunikacja-doskonale!!! Dziekuje i goraco polecam,pozdrawiam . Zbigniew Sz

Ocena:10/10

Produkt:Carl von Zeyten Sport No. 30 Automatic CVZ0030BLMB

Carl von Zeyten Sport No. 30 Automatic CVZ0030BLMB

Paweł    11:02, 15-01-2019 r.

Bardzo szybko, sprawnie i kontaktowo, polecam ten sklep!

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock G-Squad Analog-Digital Bluetooth Steptracker ASICSTIGER Limited Edition GBA-800AT-1AER

Casio G-Shock G-Squad Analog-Digital Bluetooth Steptracker ASICSTIGER Limited Edition GBA-800AT-1AER

Doxa    15:12, 14-01-2019 r.

Zegarek naprawdę wart uwagi a zakup szybki i cena przystępna.Sklep z dobrą obsługą . Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS Action Lady COSC Chronometer Diamonds C032.051.16.056.00

Certina DS Action Lady COSC Chronometer Diamonds C032.051.16.056.00

JWR    13:23, 11-01-2019 r.

Polecam zakupiony zegarek.Naprawdę warty swojej ceny.Polecam zakupy w Zegarki Zielona Góra.Konsultantki rzeczowe,bardzo mi pomogły.Dziękuję.JWR.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Lineage Wave Ceptor LCW-M170TD-7AER

Casio Lineage Wave Ceptor LCW-M170TD-7AER

Zadowolony Klient    19:47, 10-01-2019 r.

Usługi na najwyższym poziomie, kompleksową obsługa i podejście do klienta. Zegarek solidnie wykonany i w dobrej cenie.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Tradition Chrono PVD T063.617.36.037.00

Tissot Tradition Chrono PVD T063.617.36.037.00

Maja    19:19, 10-01-2019 r.

Mogę z czystym sumieniem polecić sklep i jego obsługę. Może nie jestem bardzo wymagającym klientem, jednak bardzo męczącym... Pytam 2 razy o to samo, po czym jeszcze 3-krotnie weryfikuję... Zdarza się, że na tym nie poprzestaję... Obsługa sklepu jest profesjonalna, rzeczowa, meeega cierpliwa i wyrozumiała! Transakcja należała do bardzo przyjemnych i byla błyskawiczna! Byłam na bieżąco informowana o stanie zamówienia. Sam zegarek jest zgodny z opisem, taki, jaki sobie wymarzyłam! Życzę sobie i wszystkim takich transakcji!

Ocena:10/10

Produkt:Junghans Max Bill Ladies 047/4355.00

Junghans Max Bill Ladies 047/4355.00
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW