🍂 Jesienne RABATY z kodem JESIEN - użyj kodu w koszyku. Sprawdź także nasze jesienne wyprzedaże zegarków » 🍁

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5366

Średnia ocena:9,93/10

Jozef    14:08, 21-10-2020 r.

Profesionalny i uprzejmy zespół sklepu.

Ocena:10/10

Casio Edifice EFV-100L-1AVUEF

Casio Edifice EFV-100L-1AVUEF

Lech    13:11, 17-10-2020 r.

Bardzo dobry sklep. Duży wybór, niskie ceny i bardzo szybka realizacja zamówienia.

Ocena:10/10

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Liberty L 1090 02

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Liberty L 1090 02

Sloum    19:03, 16-10-2020 r.

Z pełnym przekonaniem polecam sklep 'Zegarki Zielona Góra'. Bardzo miłe i fachowe doradztwo (szukałem czegoś wyjątkowego na 18te urodziny syna), możliwość negocjacji ceny przy wyższych kwotach - i nie chodzi o symboliczne, bardzo duży wybór zegarków renomowanych firm. Wszystkiego dowiedziałem się poprzez czat lub telefonicznie, zamówienie, wysyłka, odbiór - wszystko przebiegło bardzo sprawnie, profesjonalnie i komfortowo. Czegóż chcieć więcej? :)

Ocena:10/10

Longines Record COSC Chronometer L2.821.4.11.2

Longines Record COSC Chronometer L2.821.4.11.2

Paweł    08:20, 16-10-2020 r.

Zamówiony towar otrzymałem w zakładanym terminie. Polecam Firmę jako wiarygodnego sprzedawce.

Ocena:10/10

Zeppelin Atlantic Automatic Power Reserve ZE-8462-5

Zeppelin Atlantic Automatic Power Reserve ZE-8462-5

Marcin    18:11, 15-10-2020 r.

Towar zgodny z opisem,super. Pasek przyszedł w terminie z opisu. Cena konkurencyjna. Jestem bardzo zadowolony i nie był to ostatni zakup w tej firmie. Polecam wszystkim.

Ocena:10/10

Paski i części Pasek Rado Captain Cook Brązowy 21mm z zapięciem R070911510

Paski i części Pasek Rado Captain Cook Brązowy 21mm z zapięciem R070911510

Ela    08:45, 15-10-2020 r.

Solidna firma. W poniedziałek wieczorem wysłałam pieniądze a we wtorek zamówienie zostało wysłane. Szybko działają:)

Ocena:10/10

Luminox Original Navy SEAL 3500 Series Blackout XS.3501.BO.F

Luminox Original Navy SEAL 3500 Series Blackout XS.3501.BO.F

Janina    14:01, 13-10-2020 r.

Bardzo dziękuję za błyskawiczną dostawę. Zegarek zapakowany perfekcyjnie. ;)))

Ocena:10/10

TAG Heuer Formula 1 Quartz Chrono CAZ1010.FT8024

TAG Heuer Formula 1 Quartz Chrono CAZ1010.FT8024

Paweł    12:25, 09-10-2020 r.

Pełny profesjonalizm - niezwykle szybkie i sprawne reakcje, odpowiedzi mejlowe nawet po godz. 23(!). No i dobry rabat. Jestem bardzo zadowolony po raz trzeci :-)

Ocena:10/10

Seiko 5 Sports Automatic 42mm Orange SRPD59K1

Seiko 5 Sports Automatic 42mm Orange SRPD59K1

Beata    10:41, 09-10-2020 r.

Gorąco polecam!! Sprawna i fachowa obsługa, zakupiony zegarek zgodny z opisem i ofertą.

Ocena:10/10

Atlantic Speedway Royale Day-Date 68351.41.65S

Atlantic Speedway Royale Day-Date 68351.41.65S

marek    09:49, 08-10-2020 r.

super szybka obsługa

Ocena:10/10

Luminox ANU 4200 Series XS.4221.NV.F

Luminox ANU 4200 Series XS.4221.NV.F
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW