Logo

Opinie Klientów
na temat zakupów w naszym sklepie

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl:

Liczba opinii:3878

Średnia ocena:9,94/10

Bartosz (10:45, 21-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Witam wszystkich!
Sklep naprawde stara się i obsługa na najwyższym poziomie szybka wysylka.
Naprawde z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Edifice EFV-500L-1AVUEF

Casio Edifice EFV-500L-1AVUEF

cedric (16:26, 20-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Sklep jak najbardziej polecam. Sprzedawca kontaktowy rzeczowy i ma zaskok. Dogadaliśmy się co do ceny, bardzo szybki i dobry kontakt - w przeciągu 5 min zrealizowane i wysłane zamówienie razem z korespondencją. Ocena 10 na 10

Ocena:10/10

Produkt:Luminox RECON NAV SPC 8830 Series Kilometers Scale XL.8831.KM

Luminox RECON NAV SPC 8830 Series Kilometers Scale XL.8831.KM

Quall0x (13:59, 20-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Daniel Wellington Classic Black Cornwall Rose Gold DW00100148

Jarek (12:52, 20-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Zamówienie przebiegło pomyślnie i profesjonalnie. Czekam tylko na przesyłkę. Na pewno tutaj wrócę

Ocena:10/10

Produkt:Balticus Gwiezdny Pył Damski BT-GP-LD

Balticus Gwiezdny Pył Damski BT-GP-LD

Ania (12:27, 20-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Szczerze polecam Tego Sprzedawcę. Szybka realizacja zamówienia. Towar pięknie zapakowany.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Tradition Chrono T063.617.16.037.00

Tissot Tradition Chrono T063.617.16.037.00

tomek (11:34, 20-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Super obsługa przez telefon bardzo fajna i intuicyjna obsługa przez internet błyskawiczna dostawa polecam

Ocena:10/10

Produkt:Balticus Grey Seal Red BT-GS-RED

Balticus Grey Seal Red BT-GS-RED

zygaja (19:22, 19-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Błyskawiczna przesyłka, dobrze zabezpieczona, towar pierwsza klasa. 10/10

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Lovely T058.009.33.031.00

Tissot Lovely T058.009.33.031.00

eks (18:21, 19-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa.

Ocena:10/10

Produkt:Xicorr Circle Garda Limited Editon X0103

Xicorr Circle Garda Limited Editon X0103

paulo1005 (15:17, 19-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Transakcja przebiegła wzorowo. Dobry kontakt, zegarek solidnie zabezpieczony, zgodny z opisem i dostarczony na czas. Gorąco polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot PR 100 Titanium T101.410.44.041.00

Tissot PR 100 Titanium T101.410.44.041.00

mihau4yś (15:43, 18-01-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Jestem w niesamowicie pozytywnym szoku co do otrzymanej przesyłki!
Niejednokrotnie kupowałem zegarki w swoim mieście w sklepie stacjonarnym i niejednokrotnie opakowanie i sam zegarek pozostawiały wiele do życzenia.
Mimo tego, że po raz pierwszy zamówiłem dość drogi zegarek przez sklep internetowy i miałem troszkę obaw, to jednak okazało się, że zupełnie bezpodstawnie!
Opakowanie - idealne. Zegarek - idealny. Dokumentacja i sposób zapakowania - idealny.
Na koniec wisienka na torcie - grawer...MISTRZOSTWO! Zrobić tak mały grawer z takim pomysłem i tak chirurgiczną precyzją - brawo, brawo, brawo!
POLECAM a sam wrócę do Państwa pewnie nie raz!
Pozdrawiam! :)

Ocena:10/10

Produkt:Calvin Klein Lady Glam Black K9423107

Calvin Klein Lady Glam Black K9423107

Polecane produkty

Longines
L4.821.4.12.6

Zdjęcie zegarka L4.821.4.12.6
4 260,00 zł

Longines
L4.322.2.52.2

Zdjęcie zegarka L4.322.2.52.2
4 070,00 zł

DKNY
NY2383

Zdjęcie zegarka NY2383
667,00 zł

Diesel
DZ4204

Zdjęcie zegarka DZ4204
709,00 zł

Longines
L4.267.8.73.2

Zdjęcie zegarka L4.267.8.73.2
10 170,00 zł

Festina
F20249/3

Zdjęcie zegarka F20249/3
614,00 zł

Fossil
ES3888

Zdjęcie zegarka ES3888
590,00 zł

Calvin Klein
K6E23546

Zdjęcie zegarka K6E23546
1 312,00 zł

Tag Heuer
CAR5A5Z.FC6377

Zdjęcie zegarka CAR5A5Z.FC6377
121 800,00 zł
   Zamówienie produktu ZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
   Logowanie ZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Rejestracja konta jest możliwa przy pierwszych zakupach

Menu

OPINIE KLIENTÓW