🌻 WIOSENNE WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii! Sprawdź oferty wyprzedażowe »   Na pozostałe produkty użyj kodu rabatowego WIOSNA w koszyku. 🌻

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google: SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:6295

Średnia ocena:9,93/10

A.K.    15:35, 24-05-2024 r.

Profesjonalna i rzetelna obsługa. Godna polecenia firma.

Ocena:10/10

Swatch Skin Irony 42 Black Skeleton SS07S115

Swatch Skin Irony 42 Black Skeleton SS07S115

Wojciech    15:19, 23-05-2024 r.

Wspaniałą obsługa klienta i bardzo szybka dostawa produktu. Dziękuję za miłą rozmowę przed zakupem.

Ocena:10/10

Ball Engineer III Marvelight 904L NM9026C-S6J-BE

Ball Engineer III Marvelight 904L NM9026C-S6J-BE

Daniel    09:48, 20-05-2024 r.

Wszystko w porządku. Świetny czas realizacji zamówienia. :)

Ocena:10/10

Atlantic Elegance 29142.41.27MB

Atlantic Elegance 29142.41.27MB

Piotr    12:48, 17-05-2024 r.

wszystko bardzo dobrze Tylko niepotrzebne jakieś dodatkowe obostrzenia

Ocena:9/10

Zeppelin Atlantic Automatic Power Reserve ZE-8462-5

Zeppelin Atlantic Automatic Power Reserve ZE-8462-5

Aneta    13:50, 13-05-2024 r.

Kupiłam elegancki zegarek Tissot dla męża, bardzo szybka realizacja zamówienia i dla mnie piękna bransoletka gratis :)
Polecam zakupy w tym sklepie!

Ocena:10/10

Tissot PR 100 Chrono Mesh Black PVD T101.417.33.051.00

Tissot PR 100 Chrono Mesh Black PVD T101.417.33.051.00

Radosław    10:01, 11-05-2024 r.

Super sklep .
To moje kolejne zakupy w tym sklepie i pewnie nieostatnie.
Zawsze fachowa obsługa , kontakt ze sklepem w drodze negocjacji z Panem Jakubem na najwyższym poziomie.
Polecam.
Pozdrawiam obsługę sklepu.

Ocena:10/10

Rado True Square Gent Automatic Skeleton L R27086162

Rado True Square Gent Automatic Skeleton L R27086162

Anna    11:28, 10-05-2024 r.

Błyskawiczna wysyłka, bardzo miła obsługa, świetny produkt, dziękuję.

Ocena:10/10

Longines HydroConquest L3.841.4.56.6

Longines HydroConquest L3.841.4.56.6

Stan    22:33, 08-05-2024 r.

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Wielka przyjemność z korzystania z usług tej Firmy.

Ocena:10/10

Festina Woman Classic Rectangular On the Square F20680/2

Festina Woman Classic Rectangular On the Square F20680/2

Sławek    17:56, 05-05-2024 r.

Bardzo solidarna firma. Nabyłem od nich 3-ci zegarek w ciagu ostatnich 2 mies. i nkazdej transakcji, jak i zakupionym zegarku mogę mówić jedynie w samych superlatywach.

Ocena:10/10

OUT OF ORDER Automatico Quaranta Sand Canvas Strap OOO.001-21.SA.CA

OUT OF ORDER Automatico Quaranta Sand Canvas Strap OOO.001-21.SA.CA

Ewa    14:48, 04-05-2024 r.

Jestem bardzo zadowolona.

Ocena:10/10

Bering Classic Lady 14539-166

Bering Classic Lady 14539-166
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry
  Formularz kontaktowyZAMKNIJ [X]

Wypełnij poniższy formularz, by otrzymać szybką odpowiedź na pytanie. Pamiętaj, że możesz do nas także zadzwonić, nasza infolinia: 68 416 25 80

* - pola wymagane
ładowanie

Menu

OPINIE KLIENTÓW