Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii): SPRAWDŹ OPINIE CENEO »

Nasz sklep uczestnicy również w programie Opinii Konsumenckich Google: SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5218

Średnia ocena:9,93/10

Paweł    00:09, 28-05-2020 r.

Zamówiony zegarek okazał się wyprzedany, jednak ekipa stanęła na głowie, by sprowadzić od producenta kolejną sztukę przed kluczową dla mnie datą. Udało się! Jestem wdzięczy za profesjonalną obsługę - telefon oznajmiający o zaistniałej sytuacji tuż po zamówieniu (nawet przed opłatą!) oraz przeprowadzenie dalszej procedury. Zeppelin jest już na moim nadgarstku, za co pięknie dziękuję! Polecam, na pewno to nie ostatni zakup.

Ocena:10/10

Zeppelin LZ129 Hindenburg Automatic ZE-8062-5

Zeppelin LZ129 Hindenburg Automatic ZE-8062-5

Karolina    12:47, 27-05-2020 r.

Bardzo szybka obsługa i wysyłka. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Duży plus za niskie ceny.

Ocena:10/10

Lorus Lady Classic RG291LX9

Lorus Lady Classic RG291LX9

Artur    19:28, 26-05-2020 r.

Zegarek wysłany w poniedziałek, był we wtorek. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Miłą niespodzianką była zniżka dla mundurowych. Bardzo polecam ten sklep. Następny zegarek też tam kupię.

Ocena:10/10

Luminox Original Navy SEAL 3500 Series XS.3501

Luminox Original Navy SEAL 3500 Series XS.3501

MP    19:06, 26-05-2020 r.

Bardzo dobra obsługa, zegarek został bezpiecznie spakowany i szybko wysłany polecam!

Ocena:10/10

Tissot PR 100 Lady Chrono Sport Chic Pearl Dial Rose Gold PVD Mesh T101.910.33.151.00

Tissot PR 100 Lady Chrono Sport Chic Pearl Dial Rose Gold PVD Mesh T101.910.33.151.00

Adam    11:44, 24-05-2020 r.

Nieczęsto dokonuję zakupu tak osobistych przedmiotów jak wartościowy zegarek i tym bardziej Jestem pełen uznania za rzetelność i obsługę zamówienia. Zamówiony zegarek dotarł do mnie w ciągu 2-dni i jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Ocena:10/10

Atlantic Worldmaster 1888 The Original Automatic 53754.41.93RB

Atlantic Worldmaster 1888 The Original Automatic 53754.41.93RB

Grzegorz    19:37, 21-05-2020 r.

Szybko, kompetentnie i profesjonalnie. Kolejne udane zakupy.

Ocena:10/10

Laco Dortmund 45 Pilot Watch Original Mechanical LA-861751

Laco Dortmund 45 Pilot Watch Original Mechanical LA-861751

Adam    12:51, 21-05-2020 r.

Szybka realizacja, konkurencyjne ceny - nic więcej nie trzeba

Ocena:10/10

Zeppelin LZ120 Rome Quartz Small Second ZE-7134-2

Zeppelin LZ120 Rome Quartz Small Second ZE-7134-2

Weronika    11:23, 21-05-2020 r.

Zamówiony zegarek dotarł do mnie w jeden dzień po zakupie. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej wysyłki.

Ocena:10/10

Festina Classic F20425/2

Festina Classic F20425/2

Maciek    08:24, 21-05-2020 r.

Obsługa bardzo konkretna, odpowiada i służy pomocą. Szybka wysyłka, polecam na 10 punktów.

Ocena:10/10

Laco Aachen 39 Pilot Watch Automatic LA-861990

Laco Aachen 39 Pilot Watch Automatic LA-861990

Marcin    08:15, 21-05-2020 r.

POLECAM. Przez internet zamówiłem pierścionek , poprosiłem o zmianę rozmiaru w ciągu niespełna 2h był do odebrania w sklepie.

Ocena:10/10

Jubiler Cerbiński Złoty Pierścionek z Cyrkonią Rozmiar 11 2,01g TC.P0067.00Z

Jubiler Cerbiński Złoty Pierścionek z Cyrkonią Rozmiar 11 2,01g TC.P0067.00Z
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW