ZIMOWE WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii! Sprawdź oferty wyprzedażowe »   Na pozostałe produkty użyj kodu rabatowego ZIMA20 w koszyku. ❄

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii): SPRAWDŹ OPINIE CENEO »

Nasz sklep uczestnicy również w programie Opinii Konsumenckich Google: SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5095

Średnia ocena:9,94/10

papillo    21:46, 24-01-2020 r.

sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia. polecam

Ocena:10/10

Produkt:Bering Classic Lady 12131-162-SET2

Bering Classic Lady 12131-162-SET2

Andrzej    17:10, 24-01-2020 r.

Zegarek dotarła w 23 godziny od zamówienia. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Możliwość negocjacji ceny. Bardzo polecam tego sprzedawcę. Jestem w 100 % zadowolony czego i przyszłym kupującym życzę .
..

Ocena:10/10

Produkt:Tag Heuer Formula 1 Quartz Chrono CAZ1010.BA0842

Tag Heuer Formula 1 Quartz Chrono CAZ1010.BA0842

Jarosław    21:15, 23-01-2020 r.

Jakość obsługi na najwyższym światowym poziomie.
Zegarek FREDERIQUE CONSTANT, który kupiłem w pełni sprostał moim oczekiwaniom, wszystko jak w opisie.
Dostawa w 24h, polecam wszystkim bez obaw.

Ocena:10/10

Produkt:Frederique Constant Classics Automatic Moonphase FC-330MC4P5

Frederique Constant Classics Automatic Moonphase FC-330MC4P5

ania    09:09, 23-01-2020 r.

towar zostal dostarczony w szybkim czasie. jestem bardzo zadowolona z produktu.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Classic MTP-1310D-7BVEF

Casio Classic MTP-1310D-7BVEF

Jakub Berny    08:47, 23-01-2020 r.

Zdecydowanie najlepszy internetowy sklep z zegarkami. Po kolejnym zakupie i kontaktach z kilkoma innymi sklepami śmiało mogę to potwierdzić. Indywidualne podejście do klienta, dodatkowe rabaty, bardzo miły i błyskawiczny kontakt z obsługą. Wszystko to mega mega plus. Zegarek oczywiście w 100% spełnia moje oczekiwania, grawer wykonany dokładnie z życzeniem. Już się nie mogę doczekać kolejnego zakupu na zgora.pl, muszę tylko jeszcze przekonać żonę:)

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS-4 Big Size C022.610.36.081.00

Certina DS-4 Big Size C022.610.36.081.00

Beata    20:19, 22-01-2020 r.

Kontakt ze sprzedawcą super, towar wysłany szybko, oczywiście zgodny z opisem.
Polecam :)

Ocena:10/10

Produkt:Fossil Venture Lady Digital Smartwatch Mesh HR GPS GEN 4 FTW6031

Fossil Venture Lady Digital Smartwatch Mesh HR GPS GEN 4 FTW6031

Tadeusz    20:15, 22-01-2020 r.

Zamówienie dostarczone w określonym terminie i doskonałym stanie.

Ocena:10/10

Produkt:Longines Conquest L3.760.4.96.6

Longines Conquest L3.760.4.96.6

Krzysztof 60+    17:38, 22-01-2020 r.

Ze sprzedawcami kontaktowałem się jedynie telefonicznie. Obsługa miła i bardzo bardzo konkretna. Wysyłka / dostawa niemalże błyskawiczna. Myślę że warto również zwrócić uwagę na specyficzne - wydaje się na wyrost pakowanie towaru zabezpieczające w 200% zakupione przez nas cacko przed uszkodzeniem. 1 punkt mniej za wizualizację grawerowania. Napis i czcionka wiadomo dokładnie tak jak chciałem, natomiast z wizualizacji nie do końca wynikało na ile mała jest czcionka do wielkości zegarka i możliwości odczytania gołym okiem. Niemniej jednak Firma super i w 100% godna polecenia. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Ocena:9/10

Produkt:Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.047.00

Certina DS Action COSC Chronometer C032.851.11.047.00

Mariusz    15:10, 21-01-2020 r.

Obsługa na najwyższym poziomie. Zegarek rewelacja.

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Exclusive MT-G Bluetooth MTG-B1000D-1AER

Casio G-Shock Exclusive MT-G Bluetooth MTG-B1000D-1AER

Sylwia    14:52, 20-01-2020 r.

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt. Zamówienie zgodnie z opisem.

Ocena:10/10

Produkt:Michael Kors Pyper MK2747

Michael Kors Pyper MK2747
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
Wyszukaj
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW