Opinie Klientów
na temat zakupów w naszym sklepie

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl:

Liczba opinii:4078

Średnia ocena:9,93/10

Cytrus (21:58, 23-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Wszystko w jak najlepszym porządku, sprawnie, szybko, bezproblemowo, a paczka dobrze zabezpieczona. Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Ballade Powermatic 80 COSC Chronometer T108.408.16.057.00

Tissot Ballade Powermatic 80 COSC Chronometer T108.408.16.057.00

zofia (13:37, 22-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i zamówionego produktu.Super sklep ! Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Elegance 29037.45.31MB

Atlantic Elegance 29037.45.31MB

Darek D (11:56, 22-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Obsługa na najwyższym poziomie. Realizacja zamówienia trwała 2 dni przy popołudniowej płatności. Błyskawicznie i sprawnie a najważniejsze że cena jaką wynegocjowałem nie była do uzyskania w sklepie stacjonarnym. Wiem bo próbowałem ale spotkałem się tylko ze zdziwieniem sprzedawców. Zegarek rownież najwyższej jakości. Serdecznie polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Heritage 1936 T104.405.16.012.00

Tissot Heritage 1936 T104.405.16.012.00

Tomasz (13:48, 21-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Quickster NATO Lugano Edition T095.410.17.037.01

Tissot Quickster NATO Lugano Edition T095.410.17.037.01

gregor (09:13, 21-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Kolejne moje zakupy, tak jak poprzednio profesjonalny poziom usługi. Sklep godny polecenia.

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Seahunter 71365.41.51

Atlantic Seahunter 71365.41.51

Krzysztof (23:50, 20-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo dobry kontakt telefoniczny przed zakupem, szczególnie z Panem, który przedstawił się jako zegarmistrz i odpowiedź na wszelkie pytania. Sama transakcja bez zarzutu, kurier za pobraniem. Zegarek ... po prostu super. Polecam.

Ocena:9/10

Produkt:Rado Centrix Gent Automatic L R30939163

Rado Centrix Gent Automatic L R30939163

Tissot Le Locle (15:27, 19-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja, polecam sprzedającego

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Le Locle T41.1.483.33

Tissot Le Locle T41.1.483.33

kiki (21:58, 18-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo szybka wysłka - zegarek działa bez zarzutów :)
Polecam sklep

Ocena:10/10

Produkt:Cluse La Boheme Yellow Gold White Grey CL18414

Cluse La Boheme Yellow Gold White Grey CL18414

Daniel (14:03, 18-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Super kontakt. Zamawiałem przez maila. Wszystko zgodne z opisem. Grawer gratis. Gorąco polecam. Pakowanie ozdobne zegareczka bardzo bardzo ładne. Mistrzostwo świata. Moja ocena to 20. Pozdrawiam

Ocena:10/10

Produkt:Tissot T-Wave Round T023.210.16.111.00

Tissot T-Wave Round T023.210.16.111.00

Katjaa (19:50, 16-06-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

szybka dostawa, świetna cena i piękny zegarek.

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Fashion RP509AX8

Lorus Fashion RP509AX8

Polecane produkty

   Zamówienie produktu ZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
   Logowanie ZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW