Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4673

Średnia ocena:9,93/10

Wymagający    07:47, 20-09-2018 r.

W ciągu roku kupiłem tu trzy zegarki w różnym przedziale cenowym. Za każdym razem miałem kontakt z profesjonalną, uprzejmą oraz wyrozumiałą obsługą gdyż zakupy nie sprowadzały się do zwykłego 'dodania do koszyka'.
O samych zegarkach nie piszę, bo każdemu co innego w duszy gra i nie o recenzję tu chyba chodzi.
W każdym razie wszystkie trzy dotarły terminowo i bez usterek.
Gorąco polecam z czystym sumieniem.

Ocena:10/10

Produkt:Longines Presence Lady L4.322.4.72.2

Longines Presence Lady L4.322.4.72.2

Marcin    20:35, 19-09-2018 r.

Szybko, sprawnie i dokładnie tak jak w opisie. A zegarek świetny! Zdecydowanie polecam

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS-2 Chrono Precidrive C024.447.11.081.00

Certina DS-2 Chrono Precidrive C024.447.11.081.00

Grzegorz    15:18, 19-09-2018 r.

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Zegarki Zielona Góra. Specjalista ds. sprzedaży bardzo szybko odpowiedział na wszystkie moje pytania - w ciągu 10 minut miałem odpowiedź na mailu. Dodatkowo grawer który zamówiłem na zegarku został wykonany bardzo starannie. Pozytywnie zaskoczyła mnie także ilość dostępnych czcionek. Sam czas dostawy także był krótki pomimo faktu, że zegarek był sprowadzany na zamówienie. Inne sklepy internetowe mogę brać z Was przykład. Myślę, że jeszcze tu wróce na kolejne zakupy.

Ocena:10/10

Produkt:Zeppelin LZ120 Rome Quartz Small Second ZE-7134-3

Zeppelin LZ120 Rome Quartz Small Second ZE-7134-3

Exaw    22:45, 18-09-2018 r.

Szybka dostawa, wszytko przebiegło bez żadnych problemów, a zamówiony zegarek był dobrze zabezpieczony i w transporcie nic się z nim nie stało. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Sport AEQ-100BW-9AVEF

Casio Sport AEQ-100BW-9AVEF

Karol Koczmara    21:31, 18-09-2018 r.

Jestem bardzo zadowolony z sklepu Zegarki Zielona Góra, dobra obsługa produkt który zamuwiłem bardzo mi sie podoba . Ogólnie jestem zadwolony

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Chronograph SSB209P1

Seiko Chronograph SSB209P1

A.W.    19:11, 18-09-2018 r.

Zakupy bez zastrzeżeń, zarówno od strony organizacyjnej jak również pod kątem jakości dostarczonego produktu. Dziękuję

Ocena:10/10

Produkt:Tissot T-Race Cycling Quartz Chrono Orange T111.417.37.441.04

Tissot T-Race Cycling Quartz Chrono Orange T111.417.37.441.04

Piter    15:58, 18-09-2018 r.

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Kupuję już 4 zegarek. Gorąco plecam.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Classic MTP-1302L-7BVEF

Casio Classic MTP-1302L-7BVEF

Gstw110b1azer    14:45, 18-09-2018 r.

Jestem bardzo zadowolony zegarek warty ceny do jakości dziękuję i pozdrawiam

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Steel GST-W110BD-1A2ER

Casio G-Shock Steel GST-W110BD-1A2ER

Katarzyna    17:44, 16-09-2018 r.

Bardzo polecam sklep. Konkretna, pomocna i dbająca o zadowolenie klienta obsługa.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Chrono XL Classic Black Strap Black Dial T116.617.16.057.00

Tissot Chrono XL Classic Black Strap Black Dial T116.617.16.057.00

Jacek    12:37, 14-09-2018 r.

Fantastyczna obsługa i szybka realizacja, Polecam !

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Analog-Digital GA-110PC-1AER

Casio G-Shock Analog-Digital GA-110PC-1AER
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW