Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4856

Średnia ocena:9,93/10

Michał Pińkowski    10:28, 21-03-2019 r.

Dziękuję za profesjonalną obsługę, zakupy u Państwa to cała przyjemność. Otrzymałem satysfakcjonujący rabat oraz błyskawiczną przesyłkę. Gorąco polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Lady Classic Mesh RG290PX9

Lorus Lady Classic Mesh RG290PX9

Jakub    22:28, 20-03-2019 r.

Jestem bardzo zadowolony z sposobu realizacji zamówienia. Przesyłka dotarła zgodnie z planem, bez opóźnień.
Zegarek i opakowanie w stanie idealnym.
Przy następnym zakupie zegarka na pewno wezmę pod uwagę ten sklep. Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS-1 Automatic PVD C006.407.36.031.00

Certina DS-1 Automatic PVD C006.407.36.031.00

Marcin    19:46, 20-03-2019 r.

Co tu mówić...Najwyższa jakość towaru i usługi. Nic tylko polecać.

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Pasek Tissot Quickster NATO 19mm T604036883

Paski i części Pasek Tissot Quickster NATO 19mm T604036883

Lech Kwiatek    12:15, 20-03-2019 r.

Wyjątkowo miła, szybka i sprawna obsługa (całodobowa). Z zakupu zegarka z grawerką jestem bardzo zadowolony. Dziękuję za merytoryczną pomoc przy grawerce.
Polecam wszystkim ten sklep.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Gentleman Swissmatic T098.407.16.032.00

Tissot Gentleman Swissmatic T098.407.16.032.00

Jerzy z Opola    06:44, 19-03-2019 r.

Jestem bardzo a bardzo zadowolony. To już 5 zegarek zakupiony w Firmie Tomasz Cerbiński Zielona Góra. Zegarek Tissot Lady T090.310.36.111.00 zarezerwowałem na okres 4 miesięcy. Jestem emerytem, zbierałem pieniądze. Zaufano mnie, nie żądano ode mnie żadnej zaliczki. Kiedy dochodziło do transakcji zadzwoniono do mnie i zapytano co ma zostać wygrawerowane. Szok. Poza bardzo dobrą obsługą, to zegarki które kupiłem, doskonale się sprawdzają, a ten damski Tissot w prezencie dla żony z okazji 61 rocznicy urodzin to strzał w dziesiątkę. Wszystkim polecam firmę Zgora Zielona Góra. Szykuję się na kolejny zakup zegarka. Jerzy z Opola.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot T02 Lady T090.310.36.111.00

Tissot T02 Lady T090.310.36.111.00

Edyta    20:58, 18-03-2019 r.

Super szybka wysyłka !!!! Zegarek przepiękny ....

Ocena:10/10

Produkt:CALVIN KLEIN Minimal Big Mesh Yellow Gold PVD K3M21526

CALVIN KLEIN Minimal Big Mesh Yellow Gold PVD K3M21526

Asia    20:48, 18-03-2019 r.

Zegarek solidny, ładnie prezentujący się. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Festina Timeless Chronograph F16760/1

Festina Timeless Chronograph F16760/1

Edyta Bobryk    11:56, 18-03-2019 r.

Każde zamówienie realizowane bardzo sprawnie :) serdecznie polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Festina Pocket F2023/1

Festina Pocket F2023/1

Magdalena    07:45, 15-03-2019 r.

Profesjonalizm w każdym calu i orginalne produkty, a przy tym najlepsze ceny . Polecam wszystkim

Ocena:10/10

Produkt:Cluse Minuit Heart Gold Mesh Gift Box ZESTAW Valentine CLG012

Cluse Minuit Heart Gold Mesh Gift Box ZESTAW Valentine CLG012

Marek Zapart Łódź    00:11, 15-03-2019 r.

Tissot Visodate 1957 Quartz to model który docenią kolekcjonerzy. Jest oszczędny w formie, i dzięki temu bardzo elegancki. Styl z lat 50-tych surowy i funkcjonalny.
Jest to już piąty zegarek jaki kupiłem w tej firmie.
Cały czas trzymają wysoki poziom, i nigdy się nie zawiodłem. Kontakt z firmą, terminowość, i 'przyjazność' dla kupującego na najwyższym poziomie.
Ciekawostka- Zapytanie o ten konkretny model składałem wieczorem o godzinie 21. Liczyłem na odpowiedź następnego dnia a dostałem ją po pięciu minutach, i jeszcze tego samego dnia mogłem złożyć zamówienie. Naprawdę należy docenić take podejście do klienta

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Visodate 1957 Quartz T118.410.16.277.00

Tissot Visodate 1957 Quartz T118.410.16.277.00
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW