ZIMOWE WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii! Sprawdź oferty wyprzedażowe »   Na pozostałe produkty użyj kodu rabatowego ZIMA w koszyku. ❄

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5455

Średnia ocena:9,93/10

Grzegorz S.    18:32, 22-01-2021 r.

Błędy popełnia każdy a sztuka polega na tym by umieć się przyznać do błędu... za określenie dostępności produktu na stronie firmy odpowiada jej właściciel a nie producent w tym przypadku zegarka. Jednak po rozmowie z przedstawicielem firmy doszliśmy do porozumienia i obecnie jestem bardzo zadowolony z zegarka

Ocena:8/10

Longines Legend Diver Watch Blue L3.774.4.90.2

Longines Legend Diver Watch Blue L3.774.4.90.2

Maciej    21:29, 21-01-2021 r.

Bardzo miła, konkretna obsługa! Dziękuję Panu Jakubowi za pomoc przy obsłudze zamówienia! Pełen profesjonalizm. Gratuluję! Przesyłka szybka i bezpieczna. Bardzo polecam!!!

Ocena:10/10

Laco Leipzig 42 Pilot Watch Original Mechanical LA-861747

Laco Leipzig 42 Pilot Watch Original Mechanical LA-861747

gregorrr    14:53, 20-01-2021 r.

Szybka dostawa, fachowe doradztwo.

Ocena:10/10

Swatch Big Bold BBBLACK SO27B100

Swatch Big Bold BBBLACK SO27B100

Daniel    10:55, 20-01-2021 r.

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Polecam w 100%

Ocena:10/10

Longines Spirit COSC Chronometer L3.810.4.93.6

Longines Spirit COSC Chronometer L3.810.4.93.6

Daniel    12:55, 18-01-2021 r.

Zegarek jest niesamowity. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach.

Ocena:10/10

Seiko Prospex Land Alpinist Automatic Mountain Glacier Limited Edition Set SPB199J1

Seiko Prospex Land Alpinist Automatic Mountain Glacier Limited Edition Set SPB199J1

Jaroslaw    23:16, 17-01-2021 r.

Zegarek jak dla mnie przepiękny, idealnie leży na ręce, super wykonanie, polecam zakup

Ocena:10/10

Polpora Aqua Vigor Big-Date Power Reserve P.M.A.18008

Polpora Aqua Vigor Big-Date Power Reserve P.M.A.18008

Szymon    18:19, 16-01-2021 r.

Znakomity kontakt ze sklepem, natychmiastowe odpowiedzi i informowanie w każdym etapie transakcji. Uprzejmy personel. Rzetelna firma, gorąco polecam !

Ocena:10/10

Seiko 5 Sports Automatic 42mm Pepsi SRPD53K1

Seiko 5 Sports Automatic 42mm Pepsi SRPD53K1

Sebastian    04:54, 15-01-2021 r.

Zegarek bardzo mi się podoba. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na większości prywatnych zdjęć dostępnych w internecie (szybka nie jest tak matowa). Na ręce prezentuje się gustownie. Elegancko-sportowy, bez zbędnych dodatków.

Ocena:10/10

Swatch Gent DB2L SO28B102

Swatch Gent DB2L SO28B102

Marek Roziński    11:43, 14-01-2021 r.

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, kontakt z pracownikami nawet w niedziele wieczorem odbywa się płynnie i otrzymuje się każda pomoc w procesie zakupu zegarka. Dziękuje i na pewno kolejny zegarek kupie u Was.

Ocena:10/10

Certina DS PH200M Ceramic Sapphire Powermatic 80 Mesh C036.407.11.050.01

Certina DS PH200M Ceramic Sapphire Powermatic 80 Mesh C036.407.11.050.01

WB    08:32, 13-01-2021 r.

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Transakcja przeprowadzona wzorowo. Byłem na bieżąco informowany o realizacji zamówienia. Chętnie ponownie skorzystam z oferty sklepu. Pozdrawiam piękną Zieloną Górę.

Ocena:10/10

Certina DS Action Diver Powermatic 80 Sea Turtle Conservancy Special Edition C032.407.11.051.10

Certina DS Action Diver Powermatic 80 Sea Turtle Conservancy Special Edition C032.407.11.051.10
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW