Logo

Opinie Klientów
na temat zakupów w naszym sklepie

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl:

Liczba opinii:4008

Średnia ocena:9,93/10

Piotr, Opole (21:05, 30-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa - polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Analog-Digital GA-400LY-1AER

Casio G-Shock Analog-Digital GA-400LY-1AER

Justyna (15:24, 27-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dziś rano złożone, tego samego dnia zostało wysłane.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Jestem pełna podziwu i gratuluję fachowości.

Polecam Wszystkim ten sklep!

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Tradition T063.610.16.058.00

Tissot Tradition T063.610.16.058.00

Mirosław (19:53, 26-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo dobry kontakt z firmą.Bardzo miła obsługa. Realizacja zamówienia szybka i zgodna z ofertą. po raz kolejny zrobilem zakupy i zawsze zadowolenie. Polecam !!!!

Ocena:10/10

Produkt:Tissot PRC 100 T008.217.11.031.00

Tissot PRC 100 T008.217.11.031.00

marzena (19:02, 26-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

profesjonalnie jak zawsze, to już kolejne zakupy w tym sklepie i za każdym razem wszystko tak jak ma być.
zegarek zgrabny , bardzo dziewczęcy

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Kids RRX49CX9

Lorus Kids RRX49CX9

Cruse (21:46, 24-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Super sprzedawca

Ocena:10/10

Produkt:Cluse Minuit Mesh Full Black CL30011

Cluse Minuit Mesh Full Black CL30011

Ostrowski Włodzimierz (13:44, 24-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Witam
Informuję, że w dniu dzisiejszym tj. 24.04.217, ok. godz. 13-tej otrzymałem zamówiony u Was zegarek - zgodnie ze złożonym zamówieniem i określonym przez DHL terminem dostawy. Jestem w pełni zadowolony tak z zegarka jak i sposobu załatwienia sprawy.
Dziękuję i pozdrawiam.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Savonnettes Quartz T83.4.553.13

Tissot Savonnettes Quartz T83.4.553.13

Łukasz Z. (11:58, 24-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo duży wybór zegarków. dostawa i bardzo ładnie wykonany grawer w cenie towaru (kupiłem 2) :)

Ocena:10/10

Produkt:Cluse La Boheme Rose Gold White Midnight Blue CL18029

Cluse La Boheme Rose Gold White Midnight Blue CL18029

Zegarek (11:36, 24-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Kupując tak drogi zegarek oczekujemy paczki, która będzie nieskazitelnie zapakowana. Jednak cena zapakowania prezentu jest kompletnie nieadekwatna do tego czego oczekujemy. 30 zł za wstążkę rodem z lat 90-tych to chyba jednak trochę! zbyt wygórowana cena.

Ocena:5/10

Produkt:Tissot Everytime Small T109.210.11.031.00

Tissot Everytime Small T109.210.11.031.00

Krzysztof Sikora (09:49, 23-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, najlepsza cena na rynku. POLECAM!!!

Ocena:10/10

Produkt:Tissot PRC 200 Chrono T055.417.16.047.00

Tissot PRC 200 Chrono T055.417.16.047.00

Marek (07:30, 22-04-2017 r), opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Kontakt, zamówienie i wysyłka profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części BROS Narzędzie do wymiany pasków BROS-NWP01

Paski i części BROS Narzędzie do wymiany pasków BROS-NWP01

Polecane produkty

   Zamówienie produktu ZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
   Logowanie ZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Rejestracja konta jest możliwa przy pierwszych zakupach

Menu

OPINIE KLIENTÓW