🎁 WYJĄTKOWA PROMOCJA: 15% rabatu na wybrane marki zegarków od 200 PLN. Użyj kodu rabatowego ZEGARKI15 w koszyku 🔥

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:5004

Średnia ocena:9,94/10

Michał    18:12, 14-11-2019 r.

Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony zegarek oraz całkiem korzystny rabat, który akurat obowiązywał. Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Luminox Navy SEAL Steel 3250 Series XS.3251

Luminox Navy SEAL Steel 3250 Series XS.3251

Rewelacja    21:30, 08-11-2019 r.

Zamówiony produkt jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Błyskawicznie zrealizowane moje zamówienie.Dziękuję ☺

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Lady Fashion RG296NX9

Lorus Lady Fashion RG296NX9

Marcin    23:23, 07-11-2019 r.

Obsługa profesjonalna towar idealny, pełna informacja przesyłce, szybka realizacja.
Zakupiłem zegarek gwg-1000 zakup uważam za udany, gorąco polecam firmę wszystko zgodne z opisem. Pozdrawiam

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Mudmaster Triple Sensor GWG-1000-1AER

Casio G-Shock Mudmaster Triple Sensor GWG-1000-1AER

Kasia z podlasia    21:47, 07-11-2019 r.

Szybka i sprawna obsługa. Osoby odpowiedzialne za dział telefoniczny- kompetentne i miłe. Zespół indywidualnie traktuje każdego klienta co wpływa na jakość produktów.
Fachowa obsługa kluczem do sukcesu :)

Ocena:10/10

Produkt:Carl von Zeyten Bernau Dual Balance Automatic Open-Heart Power Reserve Rose Gold PVD CVZ0033RWH

Carl von Zeyten Bernau Dual Balance Automatic Open-Heart Power Reserve Rose Gold PVD CVZ0033RWH

DoskoPL    14:08, 06-11-2019 r.

2 zamówienie w tym sklepie i potwierdzenie mojej poprzedniej opinii. Jeszcze się nie spotkałem z tak profesjonalną obsługą na takim poziomie jak tutaj!

Ocena:10/10

Produkt:Fossil Neutra Chrono FS5380

Fossil Neutra Chrono FS5380

Marek    22:15, 05-11-2019 r.

Błyskawiczna reakcja na złożone zamówienie, perfekcyjna obsługa zamówienia bez zbędnej straty naszego wspólnego czasu, co świadczy i potwierdza absolutnie profesjonalną i kompetentną organizację salonu. Także kurier stanął w pełni na wysokości zadania. Zegarek otrzymałem w ciągu czterdziestu kilku godzin od chwili zamówienia. W sumie: obsługa doskonała, gratulacje : )

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Prospex 1968 Diver Automatic Twilight Blue Limited Edition Strap Set SPB097J1

Seiko Prospex 1968 Diver Automatic Twilight Blue Limited Edition Strap Set SPB097J1

Zegarek Diesel    20:20, 29-10-2019 r.

Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Wysyłka bardzo szybka. Grawer swietnej jakości. Bardzo dziękuję!

Ocena:10/10

Produkt:Diesel MS9 Chrono DZ4507

Diesel MS9 Chrono DZ4507

Tomasz    11:29, 25-10-2019 r.

wysyłka ekspresowa, wszystko ok.

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Presage Automatic Karesansui Zen Garden SRPC81J1

Seiko Presage Automatic Karesansui Zen Garden SRPC81J1

Kasia    14:50, 23-10-2019 r.

Produkt zgodny z zamówieniem, grawer bardzo ładnie wykonany, a przesyłka bardzo szybka. Zależało mi bardzo na czasie, a czas realizacji i wysyłki był na ponad 14dni, na szczęście dostałam produkt po około 7 dniach, wiec jestem bardzo zadowolona. Polecam !!!

Ocena:10/10

Produkt:Fossil Townsman Dress Men FS5437

Fossil Townsman Dress Men FS5437

Samarytanin    08:02, 23-10-2019 r.

Zakupiony zegarek zgodny z oczekiwaniem. Sprawna obsługa z dostawą

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Seahunter 71365.41.51

Atlantic Seahunter 71365.41.51
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW