Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4728

Średnia ocena:9,93/10

SYLWESTER    14:39, 16-11-2018 r.

Rewelacja! bardzo ładny klasyczny zegarek. Kontakt ze sprzedającym na medal! Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Junkers Bauhaus Quartz JU-6046-5

Junkers Bauhaus Quartz JU-6046-5

Zamówienie    14:12, 16-11-2018 r.

Szybka dostawa i zamówienie zrealizowane dokładnie.

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Bransoleta Stalowa Tissot Couturier Quartz Chrono 23mm T605028311

Paski i części Bransoleta Stalowa Tissot Couturier Quartz Chrono 23mm T605028311

Noemi    22:03, 15-11-2018 r.

Witam, jestem bardzo zadowolona z transakcji. Towar jak najbardziej zgodny z opisem, szybka wysyłka i profesjonalne podejście. Polecam!!!

Ocena:10/10

Produkt:Casio Edifice Chronograph Red Bull Toro Rosso Limited Edition EFR-557TRP-1AER

Casio Edifice Chronograph Red Bull Toro Rosso Limited Edition EFR-557TRP-1AER

Stefan    10:14, 15-11-2018 r.

Zegarek w oryginalnym opakowaniu wraz z wszystkimi dokumentami. W bardzo bezpieczny sposób zapakowany do dostawy. Błyskawiczna dostawa. Super profesjonalny sklep internetowy. Szczerze polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Seabreeze Small Second 61352.41.21

Atlantic Seabreeze Small Second 61352.41.21

Tomek    21:27, 14-11-2018 r.

Genialny kontakt. Ekspresowa wysyłka. Szczegółowo opisany produkt. Wiadomo co się kupuje. Rewelacyjna cena zegarka. Gorąco polecam ten sklep innym kupującym.

Ocena:10/10

Produkt:Carl von Zeyten Neukirch Automatic Moonphase GMT Skeleton Yellow Gold PVD CVZ0005GBL

Carl von Zeyten Neukirch Automatic Moonphase GMT Skeleton Yellow Gold PVD CVZ0005GBL

Krzysztof    17:09, 13-11-2018 r.

Serdecznie Dziękuje Firma działająca na najwyższym poziomie godna polecenia zegarek doszedł bardzo szybko z możliwością obserwacji przesyłki byłem informowany o wszystkim czyli godzina i imię nazwisko dostawcy oraz numer telefonu napewno następne moje zamowienie będzie w tej firmie Pozdrawiam

Ocena:10/10

Produkt:Oris Williams Day-Date Robert Kubica Limited Edition 01 735 7740 4184-Set RS

Oris Williams Day-Date Robert Kubica Limited Edition 01 735 7740 4184-Set RS

Aardvark14    02:47, 12-11-2018 r.

Błyskawiczna wysyłka, towar fachowo zabezpieczony na czas transportu. Polecam!

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Presage Blue Automatic Power Reserve Shippo Enamel Limited Edition SPB073J1

Seiko Presage Blue Automatic Power Reserve Shippo Enamel Limited Edition SPB073J1

daniel    12:54, 08-11-2018 r.

firma ok bardzo polecam , szybka obsluga i kontakt

Ocena:10/10

Produkt:Oris Artelier Lady Grande Lune Date Diamonds 01 763 7723 4051-07 8 18 79

Oris Artelier Lady Grande Lune Date Diamonds 01 763 7723 4051-07 8 18 79

Paweł M.    12:43, 08-11-2018 r.

Transakcja zawarta błyskawicznie. Zegarek super. Szybka, konkretna, fachowa i rzetelna obsługa sklepu. Zegarek dostałem już następnego dnia. Serdecznie polecam wszystkim sklep, ponieważ jest godny zaufania. Zegarek oceniam na 10. Pozdrawiam i życzę wielu klientów.

Ocena:10/10

Produkt:Fossil Original Boyfriend Sport Women Automatic Skeleton ME3069

Fossil Original Boyfriend Sport Women Automatic Skeleton ME3069

Krzysztof    12:20, 08-11-2018 r.

Świetny kontakt ,zegarki w Super cenie,błyskawiczna dostawa !!!!! POLECAM SKLEP

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Chronograph SKS587P1

Seiko Chronograph SKS587P1
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW