Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4883

Średnia ocena:9,93/10

Dariusz    17:45, 16-05-2019 r.

Szybka dostawa - polecam sklep

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Seasport Chrono 87464.47.65B

Atlantic Seasport Chrono 87464.47.65B

Diaboliq    12:10, 16-05-2019 r.

Cała transakcja przebiegła wzorowo. Jestem mega zadowolony z zakupu. Działanie tej strony, kontakt z klientem i szybkość wysyłki na najwyższym poziomie.

Ocena:10/10

Produkt:Oris Aquis II Date 01 733 7730 4135-07 8 24 05PEB

Oris Aquis II Date 01 733 7730 4135-07 8 24 05PEB

ANDRZEJ K.    12:01, 16-05-2019 r.

Niezwykle szybka reakcja na korespondencję, super profesjonalna obsługa i komunikacja. Od chwili podjęcia tematu (około 8.00) do realizacji i odbioru zamówionego zegarka upłynęło niespełna 2,5 godziny.
Udana negocjacja ceny.
Serdecznie polecam współpracę z tą Firmą

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Chronograph SKS637P1

Seiko Chronograph SKS637P1

Maciej    13:19, 15-05-2019 r.

Szybka wysyłka i super obsługa. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Bering Classic Lady 11930-077

Bering Classic Lady 11930-077

Iza R.    21:26, 14-05-2019 r.

Polecam, bardzo dobry kontakt z konsultantami, wszystko tak jak życzy sobie klient. Bardzo, bardzo polecam!

Ocena:10/10

Produkt:Longines La Grande Classique L4.766.4.95.2

Longines La Grande Classique L4.766.4.95.2

Dorota    14:53, 11-05-2019 r.

Super Sklep.Szeroki asortyment.Czekałam na zegarek dokladnie tyle czasu , ile bylo napisane w informacji przy zakupie.Dokladne i bezpieczne opakowanie towaru.
Miła obsluga dba o klienta i na bieżąco informuje o etapach zakupow , co akurat mnie bardzo sie podoba :)
Bardzo rzetelna firma .Polecam :)

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Ballade Lady Powermatic 80 COSC Chronometer T108.208.11.117.00

Tissot Ballade Lady Powermatic 80 COSC Chronometer T108.208.11.117.00

janusz    10:24, 10-05-2019 r.

towar i obsługa zgodna z oczekiwaniami. szybko i uprzejmie. polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Gentleman Swissmatic T098.407.36.052.00

Tissot Gentleman Swissmatic T098.407.36.052.00

Mieczysław    23:49, 07-05-2019 r.

Kupiłem zegarek który spełnił moje oczekiwania.Zostałem obsłużony szybko i profesjonalnie.Polecam wszystkim ten sklep i obsługę.Z poważaniem Mieczysław Bolewski.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Lineage Wave Ceptor LCW-M170TD-7AER

Casio Lineage Wave Ceptor LCW-M170TD-7AER

Ewa    16:21, 01-05-2019 r.

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Paul Hewitt Sailor Line Black Perfect Match Set M PH-PM-4-M

Paul Hewitt Sailor Line Black Perfect Match Set M PH-PM-4-M

Paris Mariusz    20:50, 29-04-2019 r.

Usługa na złoty medal,bardzo szybka i rzetelna realizacja.

Ocena:10/10

Produkt:Zeppelin 100 Years Zeppelin Quartz Chrono Alarm ZE-7680-1

Zeppelin 100 Years Zeppelin Quartz Chrono Alarm ZE-7680-1
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW