Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5952

Średnia ocena:9,93/10

Leopold    18:48, 02-12-2022 r.

Bardzo dobre doradztwo, super obsługa i szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam.

Ocena:10/10

Tissot PR 100 T101.410.11.031.00

Tissot PR 100 T101.410.11.031.00

Olgierd    09:09, 02-12-2022 r.

Obsługa z sklepu na 5, szybka informacja i realizacja. Zegarek z certyfikatami, z gwarancją. Przy cenie sugerowanej możliwość negocjacji ceny (upust duży i satysfakcjonujący - dziękuję). Polecam zakupy w sklepie zegarki.zgora.pl.

Ocena:10/10

Longines La Grande Classique Lady Diamonds L4.709.2.88.7

Longines La Grande Classique Lady Diamonds L4.709.2.88.7

DM    17:26, 01-12-2022 r.

Bardzo solidna obsługa, pełen profesjonalizm, dobre informowanie klienta o stanie realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem. Serdecznie Polecam.

Ocena:10/10

Swatch Gent Sir Blue GN718

Swatch Gent Sir Blue GN718

Maciej    13:22, 01-12-2022 r.

Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowany zegarek.

Ocena:10/10

Seiko Presage Automatic Style 60's SRPG03J1

Seiko Presage Automatic Style 60's SRPG03J1

Piotr    14:49, 30-11-2022 r.

Wszystko w najlepszym porządku, pakowanie i towar 1 klasa :)

Ocena:10/10

Casio G-Shock Steel Bluetooth Solar Slim Green GST-B400CD-1A3ER

Casio G-Shock Steel Bluetooth Solar Slim Green GST-B400CD-1A3ER

Mariusz    08:28, 30-11-2022 r.

Szanowni Państwo.
Pozwoliłem sobie napisać krótka opinię na temat zakupu zegarka w firmie Zgora.
W piątek rano na stronie internetowej Zgora.pl wyświetliła się oferta sprzedaży zegarka firmy Tag, która wzbudziła moje zainteresowanie. Oferta sprzedaży Taga była bardzo atrakcyjna lecz jeszcze poza moim zasięgiem finansowym. Przez parę godzin zastanawiałem się czy się zapożyczyć u rodziny lecz postanowiłem zaryzykować i napisać e-mail z zapytaniem czy jest jeszcze możliwość negocjacji. Pół godziny po wysłaniu zapytania otrzymałem wiadomość, że pomimo super promocji jest jeszcze możliwość delikatnej negocjacji. Pokrótce pisząc uzyskałem super rabat i zegarek zamówiłem. Na wszystkie moje liczne zapytania do konsultanta Pana Jakuba otrzymywałem konkretne pomocne odpowiedzi za co z góry raz jeszcze dziękuję.
Reasumując powyższe od wtorku jestem szczęśliwym posiadaczem pięknego Taga i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zamówiony zegarek był bardzo dobrze zabezpieczony a sam zegarek jest przepiękny. Co ważne posiadał wszystkie fabryczne folie ochronne. Super firma, fachowe podejście do klienta, super produkt zgodny z opisem oraz błyskawiczna realizacja zamówienia wszystko to sprawia, że nie były to zapewne moje ostatnie zakupy z firmie Zgora.pl. - na pewno tam wrócę.
Pozdrawia Mariusz P. z Częstochowy.

Ocena:10/10

TAG Heuer Monaco Automatic Chrono Calibre HEUER 02 CBL2113.BA0644

TAG Heuer Monaco Automatic Chrono Calibre HEUER 02 CBL2113.BA0644

EndrjuAdaHd    14:53, 29-11-2022 r.

Witam zegarek wyslany ekspresowo wykonanie graweu super!! Kontak ze sprzedajacym bajka poprostu polecam ten sklep!!

Pozdrawiam

Ocena:10/10

Casio G-Shock Mudmaster Carbon Triple Sensor Military Green GWG-2000-1A3ER

Casio G-Shock Mudmaster Carbon Triple Sensor Military Green GWG-2000-1A3ER

Ryszard    13:51, 29-11-2022 r.

Profesjonalnie uprzedza terminem

Ocena:10/10

Certina DS-6 Lady COSC Chronometer C039.251.17.017.01

Certina DS-6 Lady COSC Chronometer C039.251.17.017.01

Joanna    13:13, 29-11-2022 r.

Sprzedawca rzetelny. Pracownik sklepu chętnie udzielał informacji i wychodził z propozycją dobrania zegarka dla konkretnej osoby. Wysyłka b.sprawna. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Dobrze opakowany:)

Ocena:10/10

Lacoste Cannes Rose Gold PVD 2001101

Lacoste Cannes Rose Gold PVD 2001101

Monika    18:23, 26-11-2022 r.

Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie. Bardzo szybkie dostarczenie przesyłki. Polecam.

Ocena:10/10

Luminox Bear Grylls Survival ECO 3703 Series Limited Edition BLACK FRIDAY XB.3703

Luminox Bear Grylls Survival ECO 3703 Series Limited Edition BLACK FRIDAY XB.3703
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry
  Formularz kontaktowyZAMKNIJ [X]

Wypełnij poniższy formularz, by otrzymać szybką odpowiedź na pytanie. Pamiętaj, że możesz do nas także zadzwonić, nasza infolinia: 68 416 25 80

* - pola wymagane
ładowanie

Menu

OPINIE KLIENTÓW