🚚 Realizujemy bezpieczne dostawy bezkontaktowe (DPD/Paczkomaty) 📦 RABAT z kodem WIOSNA, sprawdź także wyprzedaże zegarków » 🍀

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii): SPRAWDŹ OPINIE CENEO »

Nasz sklep uczestnicy również w programie Opinii Konsumenckich Google: SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5152

Średnia ocena:9,93/10

Wasylkowski    18:48, 24-03-2020 r.

Casio G-Shock Mudmaster Quad Sensor Bluetooth GG-B100-1A9ER

Piotr    13:45, 23-03-2020 r.

Kolejny zakup w tym sklepie.
Pełen profesjonalizm,doradztwo -najwyższy poziom.
Wszystkim polecam ten sklep - zakupy w nim sama przyjemność.

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS Action Powermatic 80 Day-Date C032.430.16.041.00

Certina DS Action Powermatic 80 Day-Date C032.430.16.041.00

Tomasz z Wrocławia    19:39, 21-03-2020 r.

Po owocnej konsultacji z p. Jakubem zakupiłem dwa damskie zegarki DOXA i FOSSIL - za satysfakcjonującą mnie cenę. Doradztwo prowadzone przez p. Jakuba rzeczowe i efektywne.

Ocena:10/10

Produkt:Doxa D-Trendy Lady 145.15.208.03

Doxa D-Trendy Lady 145.15.208.03

Daw    03:13, 19-03-2020 r.

Wszystko jak najbardziej w porządku. Szybka wysyłka, zegarek spakowany porządnie ;)

Ocena:10/10

Produkt:Luminox Leatherback Sea Turtle Giant 0320 Series NATO XS.0333

Luminox Leatherback Sea Turtle Giant 0320 Series NATO XS.0333

Adam    13:39, 18-03-2020 r.

Najlepsze źródło zegarków i wiedzy na ich temat w polskim Internecie, jakość obsługi na najwyższym poziomie. Dziękuję.

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Pasek Hybrydowy Hirsch Performance Tiger L 091 50 75 0

Paski i części Pasek Hybrydowy Hirsch Performance Tiger L 091 50 75 0

Bartek    10:48, 18-03-2020 r.

Paski i części Pasek Certina DS Dream, DS Prime Lady Czarny 18/16mm C610018332

Tomek    10:17, 18-03-2020 r.

Produkt 1 klasa. Transakcja bezproblemowa. Dziękuję.

Ocena:10/10

Produkt:Etui na zegarki Luksusowe Pudełko na 10 Zegarków Drewno Czarne ETCP.309297

Etui na zegarki Luksusowe Pudełko na 10 Zegarków Drewno Czarne ETCP.309297

Dariusz    15:44, 17-03-2020 r.

Szybka, bezproblemowa realizacja, dobra cena, oryginalny towar- polecam!

Ocena:10/10

Produkt:Seiko 5 Sports Automatic Street Style Black PVD NATO SRPD83K1

Seiko 5 Sports Automatic Street Style Black PVD NATO SRPD83K1

Atena    12:43, 12-03-2020 r.

Jestem bardzo zadowolona z zakupu zegarka Certina Priska Gold Lady. Zegarek wygląda elegancko i subtelnie. Należy zwrócić uwagę tylko na długość paska ponieważ uważam, że mógłby być chociaż 2 cm dłuższy, obecnie jest dopasowany na szczupłą rękę. Szczerze polecam zakup tego zegarka.

Ocena:10/10

Produkt:Certina Priska Gold Lady 18 ct C152.9289.68.11

Certina Priska Gold Lady 18 ct C152.9289.68.11

Piotr F.    12:46, 11-03-2020 r.

Zegarek bardzo ładny i miła obsługa w Państwa sklepie. Dziękuję za możliwość zakupienia tego właśnie modelu Rado w bardzo dobrej cenie. Pozdrawiam. Piotr F.

Ocena:10/10

Produkt:Rado Integral Gent Quartz L R20963152

Rado Integral Gent Quartz L R20963152
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW