Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4930

Średnia ocena:9,93/10

Rado    07:22, 20-07-2019 r.

Świetny sklep internetowy, wszystkie obietnice zostały spełnione w 100% To drugi zegarek kupiony w tym sklepie i jeśli będę jeszcze kiedyś kupowała zegarek to tylko tutaj bo oferują najlepszą cenę, można się targować;)

Ocena:10/10

Produkt:Rado True Thinline Lady Jubile Quartz L Bermudez R27007702

Rado True Thinline Lady Jubile Quartz L Bermudez R27007702

Monik    21:32, 19-07-2019 r.

Profesjonalna obsługa. Zakupiła 3 zegarki i jeden zwróciłam. Żadnych problemów. Potwierdzenia SMS i w mailu. W przypadku moich pytań i wątpliwości udzielono mi wyjaśnień. Szczerze polecam. Miła współpraca z prawdziwymi ludźmi.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot PRC 200 Lady Chrono T055.217.16.032.01

Tissot PRC 200 Lady Chrono T055.217.16.032.01

Maciej    13:31, 18-07-2019 r.

Szybka wysyłka, sprawny kontakt ze Sprzedającym. Zamówione zapięcie motylkowe do zegarka zgodne z opisem. Polecam :)

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Zapięcie Motylkowe Hirsch 2-przyciskowe BC 1024 2

Paski i części Zapięcie Motylkowe Hirsch 2-przyciskowe BC 1024 2

Jerzy    13:14, 18-07-2019 r.

Dzięki. Świetna ,szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Longines La Grande Classique L4.766.4.11.6

Longines La Grande Classique L4.766.4.11.6

Zegarek swatch Big Bold    17:17, 17-07-2019 r.

Polecam 👌
Błyskawiczna wysyłka , zegarek cudny 🙂

Ocena:10/10

Produkt:Swatch Big Bold BBBLACK SO27B100

Swatch Big Bold BBBLACK SO27B100

Iwo    13:43, 16-07-2019 r.

Gdyby była możliwość wystawienia wyższej oceny, dałbym ją bez wahania.
Ludzie, którzy są prawdziwymi pasjonatami pracy, którą wykonują - w szczególności Pan Jakub, któremu nie straszno odpowiadać na maile w dni wolne, wieczorami, w czasie wyjazdów i któremu nie znudzą się nawet najbardziej oczywiste pytania.
Kupiłem już w tym sklepie parę zegarków i nigdy nie miałem jakichkolwiek niespodzianek - poza tymi przyjemnymi.
Poza tym sklep ma naprawdę super oferty na zegarki, które warto poznać.
Sama realizacja zamówienia jest błyskawiczna w przypadku towaru znajdującego się w salonie - rzetelna informacja o stanie zamówienia, nr przesyłki itd. Po prostu - wszystko tak, jak to ma funkcjonować.
Dziękuję jeszcze raz i do następnego razu

Ocena:10/10

Produkt:Oris Aquis II Great Barrier Reef Limited Edition III 01 743 7734 4185-Set

Oris Aquis II Great Barrier Reef Limited Edition III 01 743 7734 4185-Set

Joanna    08:07, 16-07-2019 r.

Szybka, perfekcyjna obsługa i wysyłka. Zegarek w rzeczywistości prezentuje się wspaniale. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Cluse La Boheme Mesh Gold White CW0101201009

Cluse La Boheme Mesh Gold White CW0101201009

Emilian    07:13, 16-07-2019 r.

Sprawna i profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Chronograph SKS637P1

Seiko Chronograph SKS637P1

Michał.W    11:12, 13-07-2019 r.

Czas realizacji szybki. Produkt zgadza się z opisem :)

Ocena:10/10

Produkt:Diesel The Daddies Series DZ7333

Diesel The Daddies Series DZ7333

Monika    22:50, 10-07-2019 r.

Polecam w 100%. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS Podium Big Size Chrono GMT C001.639.17.057.00

Certina DS Podium Big Size Chrono GMT C001.639.17.057.00
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW