🍁 Wygrawerujemy dedykację w 24h 🎁 WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii - Sprawdź oferty 🔥 Na wybrane produkty użyj kodu rabatowego JESIEN w koszyku 🍂

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5651

Średnia ocena:9,93/10

Mirek    19:54, 25-09-2021 r.

Szybka wysyłka . Zegarek OK. Mogę polecić sklep.

Ocena:10/10

Laco Aachen 42 Pilot Watch Automatic LA-861690.2

Laco Aachen 42 Pilot Watch Automatic LA-861690.2

Pavel    06:20, 22-09-2021 r.

Super sklep! Super zegarek Certina!

Ocena:10/10

Certina DS-8 Lady COSC Chronometer Titanium C033.251.44.031.00

Certina DS-8 Lady COSC Chronometer Titanium C033.251.44.031.00

damian    16:10, 20-09-2021 r.

to już drugi udany zakup w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia. Promocje rewelacyjne. Gorąco polecam.

Ocena:10/10

Meccaniche Veneziane Redentore 4.0 Automatico 1301015
Meccaniche Veneziane Redentore Lady 36mm Automatico 1300015

Meccaniche Veneziane Redentore Lady 36mm Automatico 1300015

Stanisław    08:49, 20-09-2021 r.

Pasek extra...transakcja perfekcyjna,błyskawiczna..Polecam!!!!

Ocena:10/10

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Grand Duke XL 025 28 2

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Grand Duke XL 025 28 2

Łukasz    17:37, 16-09-2021 r.

Cena dobra. Usługa skracania bransoletki co z tego, że darmowa skoro źle wykonana. Podałem rozmiar nadgarstka w konsekwencji powinni zdjąć dwa ogniwa a zdjęli jedno i zegarek lata aż 'do łokcia'. W salonie skrócenie dodatkowo 30 zł. To po co ta usługa do wyboru?

Odpowiedź sklepu:
Szanowna Kliencie, dziękujemy za opinię i przepraszamy za utrudnienia. Nasz zegarmistrz zawsze przed wysyłką zegarka z opcją skrócenia bransolety, dokonuje szczegółowego pomiaru zegarka i podejmuje decyzję odnośnie liczby niezbędnych do zdemontowania ogniw.

W przypadku zamówionego przez Pana zegarka, fabryczny obwód bransolety wynosi 20,2 cm, tymczasem podał Pan w zamówieniu obwód nadgarstka 19,0 cm. W takim wypadku, by pozostawić niezbędny do noszenia zegarka luz, zegarmistrz mógł zdjąć tylko 1 ogniwo. Prawdopodobnie zatem podany w zamówieniu obwód był już z zapasem na luz.

Spinnaker Hull Riviera Aegean Blue Automatic Date SP-5073-22

Spinnaker Hull Riviera Aegean Blue Automatic Date SP-5073-22

Jacek    08:51, 15-09-2021 r.

Super, sprawnie i profesjonalnie.

Ocena:10/10

Longines HydroConquest Ceramic L3.781.4.56.6

Longines HydroConquest Ceramic L3.781.4.56.6

Damian    08:16, 15-09-2021 r.

Jak najbardziej polecam zakupy w zegarki. zgora.pl
Pełen profesjonalizm.

Ocena:10/10

TAG Heuer Carrera Automatic Chrono Day-Date Calibre 16 CV201AR.BA0715

TAG Heuer Carrera Automatic Chrono Day-Date Calibre 16 CV201AR.BA0715

Zadowolony Klient    21:33, 13-09-2021 r.

Oby jak najwięcej takich sklepów - zamówienie zrealizowano bardzo szybko, a zegarek był bezpiecznie zapakowany. Jestem w pełni zadowolony,

Ocena:10/10

Frederique Constant Slimline Gents FC-245SA5S6

Frederique Constant Slimline Gents FC-245SA5S6

Andrzej    12:18, 13-09-2021 r.

Trzeci zakup w bieżącym roku i trzeci raz ocena pozytywna. Sklep polecam!

Ocena:10/10

Seiko Presage Lady Automatic Cocktail Time SRP841J1

Seiko Presage Lady Automatic Cocktail Time SRP841J1

Joanna    17:48, 11-09-2021 r.

Produkt super. Dość długo okres oczekiwania. Obsługa profesjonalna i kompetentna.

Ocena:9/10

Longines Presence Lady L4.320.2.11.7

Longines Presence Lady L4.320.2.11.7
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry
  Formularz kontaktowyZAMKNIJ [X]

Wypełnij poniższy formularz, by otrzymać szybką odpowiedź na pytanie. Pamiętaj, że możesz do nas także zadzwonić, nasza infolinia: 68 416 25 80

* - pola wymagane
ładowanie

Menu

OPINIE KLIENTÓW