🔥 BLACK WEEK już jest! Sprawdź wszystkie WYJĄTKOWE oferty »   Na pozostałe produkty użyj kodu rabatowego BLACK w koszyku. 🔥

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5687

Średnia ocena:9,93/10

Konrad    22:24, 27-11-2021 r.

Serdecznie polecam. Po pierwszym zakupie zegarka w tym sklepie wiedziałem, że kolejny zegarek też będzie tutaj kupiony. Dwa zegarki kupione w odstępie kilku-tygodniowym i w obu przypadkach bardzo sprawna komunikacja i doradztwo. Szybko zrealizowana przesyłka, a zegarki oczywiście w stanie nienagannym/fabrycznym. Państwo byli nawet tak mili, że zaoferowali dosłanie po czasie niestandardowych teleskopów, których nie było na stanie. Co prawda jeszcze nie dotarły ale miły gest. Pozdrawiam!

Ocena:10/10

Seiko Prospex Sea Diver Automatic 62MAS Reissue 55th Anniversary SPB143J1

Seiko Prospex Sea Diver Automatic 62MAS Reissue 55th Anniversary SPB143J1

Sebastian    13:34, 26-11-2021 r.

Profesjonalna bardzo intuicyjna strona sklepu.
Polecam

Ocena:10/10

Certina DS-1 Vintage Powermatic 80 Big Date Mesh Green Special Edition C029.426.11.091.60

Certina DS-1 Vintage Powermatic 80 Big Date Mesh Green Special Edition C029.426.11.091.60

Michał Kędzia    11:12, 24-11-2021 r.

TAG Heuer Carrera Automatic Original Racing Chronograph Calibre HEUER 02 Manufacture CBN2A10.BA0643

Piotr    11:52, 22-11-2021 r.

Doskonała i przemiła obsługa telefoniczna oraz na czacie. Zegarek dokładnie taki jak chciałem. Reasumując zakupy w zegarki.zgora to sama przyjemność.

Ocena:10/10

Certina DS Action Diver 38mm Powermatic 80 Sea Turtle Conservancy Special Edition C032.807.22.041.10

Certina DS Action Diver 38mm Powermatic 80 Sea Turtle Conservancy Special Edition C032.807.22.041.10

Przemysław    12:22, 20-11-2021 r.

Produkt zgodny z opisem, miła obsługa, wszystko na czas, bardzo dobry kontakt i informacje o statusie zamówienia

Ocena:10/10

Longines Master Collection Moonphase Chrono L2.773.4.78.6

Longines Master Collection Moonphase Chrono L2.773.4.78.6

Daniel    20:58, 16-11-2021 r.

Polecam wszystko zalatwione zgodnie z wytycznymi

Ocena:10/10

Certina DS Podium Automatic Chrono C01 C001.427.16.057.00

Certina DS Podium Automatic Chrono C01 C001.427.16.057.00

Agnieszka    20:21, 16-11-2021 r.

Bardzo miła, fachowa obsługa. Pięknie wykonany grawer. Oraz szybko dostarczony towar :))))

Ocena:10/10

Lorus Gent Sport Chrono RT345HX9

Lorus Gent Sport Chrono RT345HX9

Michał    18:53, 15-11-2021 r.

Zeppelin LZ129 Hindenburg Lady Quartz Moonphase Mesh ZE-7039M-3

Andrzej    20:39, 14-11-2021 r.

Bardzo konkretna i sprawna obsługa. Szybka wysyłka. No i ceny atrakcyjne. Polecam.

Ocena:10/10

Tissot T-Touch Connect Solar T121.420.47.051.01

Tissot T-Touch Connect Solar T121.420.47.051.01
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry
  Formularz kontaktowyZAMKNIJ [X]

Wypełnij poniższy formularz, by otrzymać szybką odpowiedź na pytanie. Pamiętaj, że możesz do nas także zadzwonić, nasza infolinia: 68 416 25 80

* - pola wymagane
ładowanie

Menu

OPINIE KLIENTÓW