Opinie Klientów
na temat zakupów w naszym sklepie

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl:

Liczba opinii:4306

Średnia ocena:9,93/10

Bogdan(22:10, 17-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Paczka dobrze zabezpieczona. Polecam
Zamówiony zegarek Xicorr Warszawa 200 posiada interesujący cyferblat, dobrze pasuje się na nadgarstku. W moim odczuciu minusem jest dość głośno pracujący rotor. Posiadam w kolekcji kilka zegarków seiko oraz orient i tam mechanizmy pracują dużo ciszej.

Ocena:10/10

Produkt:Xicorr Warszawa 200 Czarny X0205

Xicorr Warszawa 200 Czarny X0205

Konrad_94(21:16, 17-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Kiedyś dokonałem zakupu w sklepie - pomyślałem, że warto zrobić to ponownie i nie żałuję. Wspaniały kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka (pomimo okresu przed świętami, weekendu), konkurencyjne ceny. Pewnym jest, że nie jest to moja ostatnia wizyta tutaj. Polecam z całego serca!

Ocena:10/10

Produkt:Lorus Lady Classic RH887BX9

Lorus Lady Classic RH887BX9

barbara(12:59, 16-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Jestem bardzo zadowolona, nawet w okresie przedświątecznym zamówienie zostało zrealizowane szybciej i grawer wykonano według prośby, a nawet lepiej

Ocena:10/10

Produkt:Festina The Originals F20339/3

Festina The Originals F20339/3

Arek(21:39, 15-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo sprawna obsługa, szybka dostawa i rabat. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba :)

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Presage Automatic Cocktail Time SRPB43J1

Seiko Presage Automatic Cocktail Time SRPB43J1

Rafał(16:02, 15-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja zamówienia i bezpieczne zapakowanie towaru - zdecydowanie polecam zakupy w tym miejscu.

Ocena:10/10

Produkt:Luminox Atacama Field Day-Date 1920 Series XL.1925

Luminox Atacama Field Day-Date 1920 Series XL.1925

sylwiel(17:46, 14-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Profesjonalny sklep, otrzymałam zamówienie po dwóch dniach, zegarek zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam.

Ocena:10/10

Produkt:Daniel Wellington Classic Petite Melrose Rose Gold DW00100219

Daniel Wellington Classic Petite Melrose Rose Gold DW00100219

Beata(12:06, 14-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Firma w 100 % godna polecenia. Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta.Towar dotarł szybciutko pięknie zapakowany.Polecam każdemu zakupy w tej firmie.

Ocena:10/10

Produkt:Junghans Voyager MF 056/2304.00

Junghans Voyager MF 056/2304.00

ZET(10:15, 14-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Byłem zainteresowany zakupem zegarka SEIKO KINETIC SKA741P1. Pracownik firmy udzielił mi konkretnych informacji w bardzo elegancki sposób i zaproponował bardzo atrakcyjne warunki zakupu. Przesyłkę otrzymałem na czas, wszystko było ok.
Sam zegarek jest świetnie wykonany, prezentuje się jakby był o wiele droższy. Funkcjonalność również na wysokim poziomie.
Z czystym sumieniem mogę polecić i firmę, jak i sam produkt! ;)

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Kinetic SKA741P1

Seiko Kinetic SKA741P1

Marek(07:46, 14-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Polecam, szybko i sprawnie :)

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Tradition Perpetual Calendar T063.637.16.057.00

Tissot Tradition Perpetual Calendar T063.637.16.057.00

Diver01(01:04, 14-12-2017 r),opinia do zamówienia ze sklepu internetowego:

Szybko, profesjonalnie i zawsze super podejscie do klienta. Wracam już kolejny raz po kolejny zegarek. Czasami na prezent, czasami dla siebie. Tym razem piękny Balticus Volans. Goraco polecam sprzedajacego i zegarki Balticus

Ocena:10/10

Produkt:Balticus Volans Silver Yellow Gold BT-VL-SLV-YG

Balticus Volans Silver Yellow Gold BT-VL-SLV-YG

Polecane produkty

  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW