🌻 WIOSENNE WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii! Sprawdź oferty wyprzedażowe »   Na pozostałe produkty użyj kodu rabatowego WIOSNA w koszyku. 🌻

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5813

Średnia ocena:9,93/10

Krystian    06:01, 19-05-2022 r.

Pełna profeska!! Polecam wszystkim

Ocena:10/10

Luminox ICE-SAR Arctic 1000 Series XL.1003.ICE

Luminox ICE-SAR Arctic 1000 Series XL.1003.ICE

Piotr    20:13, 18-05-2022 r.

Witam. 10 a nawet 11. Drugi zakup w sklepie i znów wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówienie we wtorek rano, dostawa w środę około 12.00. Brawo. Zegarek wygląda lepiej niż na zdjęciach, grawerunek zgodny ze zleceniem i przemyślanie umieszczony. Polecam sklep, obsługę. Dziękuję.

Ocena:10/10

Certina DS-8 Lady COSC Chronometer C033.251.16.351.01

Certina DS-8 Lady COSC Chronometer C033.251.16.351.01

Krzysztof    14:09, 18-05-2022 r.

Trochę to długo trwało, lecz warto było. Bardzo dobry kontakt z sprzedawcą i dobre rady. Polecam.

Ocena:9/10

Tissot Seastar 1000 Professional Automatic Chrono Valjoux Limited Edition T120.614.11.041.00

Tissot Seastar 1000 Professional Automatic Chrono Valjoux Limited Edition T120.614.11.041.00

Adam    13:48, 16-05-2022 r.

Jak zwykle pełen profesjonalizm. Bardzo dobra obsługa elektroniczna z powiadomieniami o każdej zmianie statusu zamówienia. Cena do negocjacji i tutaj również plus.
Błyskawiczne reakcje na próby kontaktu ze sklepem. Zdecydowanie polecam.

Ocena:10/10

Longines Spirit Zulu Time GMT COSC Chronometer L3.812.4.63.2

Longines Spirit Zulu Time GMT COSC Chronometer L3.812.4.63.2

JR    07:36, 13-05-2022 r.

Polecam bardzo fachowa obsługa

Ocena:10/10

Venezianico Redentore Riserva di Carica Automatico 1321504

Venezianico Redentore Riserva di Carica Automatico 1321504

Andre    00:20, 06-05-2022 r.

Wszystko bardzo sprawnie

Ocena:10/10

Longines HydroConquest Ceramic L3.781.4.96.9

Longines HydroConquest Ceramic L3.781.4.96.9

Marcin    09:29, 05-05-2022 r.

Kolejny mój zakup i jak zwykle wszystko w porządku. Dobry kontakt. . Cena zadowalająca. To nie jest ostatni moj zakup w tym sklepie. Polecam wszystkim

Ocena:10/10

Ball Engineer Master II Diver DM2020A-PA-BKWH

Ball Engineer Master II Diver DM2020A-PA-BKWH

Bartek    11:45, 28-04-2022 r.

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z bardzo precyzyjnym opisem produktu dostępnym na stronie. Sklep polecam i przy następnym zakupie czasomierza poszukiwania rozpocznę od tego właśnie sklepu.

Ocena:10/10

Festina Swarovski F20384/3

Festina Swarovski F20384/3

Mateusz    10:25, 27-04-2022 r.

Szybko sprawnie bez problemów, polecam

Ocena:10/10

Balticus Gwiezdny Pył The Oil Niebieski 40mm Set BLT-BALSDHDBLU

Balticus Gwiezdny Pył The Oil Niebieski 40mm Set BLT-BALSDHDBLU
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry
  Formularz kontaktowyZAMKNIJ [X]

Wypełnij poniższy formularz, by otrzymać szybką odpowiedź na pytanie. Pamiętaj, że możesz do nas także zadzwonić, nasza infolinia: 68 416 25 80

* - pola wymagane
ładowanie

Menu

OPINIE KLIENTÓW