🌞 Nasze salony i sklep online działają bez zmian 🎁 WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii - Sprawdź oferty 🔥 Na wybrane produkty użyj kodu rabatowego WIOSNA w koszyku 🌷

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5552

Średnia ocena:9,93/10

Magdalena    16:48, 29-04-2021 r.

Zamówiony produkt zgodny z opisem, natomiast usługa zmniejszenia bransolety nie została wykonana , chociaż sklep na swej stronie obiecuje bezpłatne zmniejszenie .

Odpowiedź sklepu:
Szanowna Pani, nasz zegarmistrz zawsze przed wysyłką zegarka z opcją skrócenia bransolety, dokonuje szczegółowego pomiaru zegarka i podejmuje decyzję odnośnie liczby niezbędnych do zdemontowania ogniw.

W przypadku zamówionego przez Panią zegarka fabryczny obwód bransolety wynosi 16,5 cm, tymczasem podała Pani w zamówieniu obwód nadgarstka 16,0 cm. W takim wypadku, by pozostawić niezbędny do noszenia zegarka luz, zegarmistrz nie dokonuje zmniejszenia bransolety.

Jaguar Executive Lady Quartz Professional Diver J896/2

Jaguar Executive Lady Quartz Professional Diver J896/2

Aga    20:15, 28-04-2021 r.

Polecam zakupy u Zegarki Zielona Góra. Szybka dostawa, bezstresowo zdążyłam z terminem prezentu. Na kopercie zegarka wygrawerowano zamówiony napis rozmieszczając długi tekst z rozmysłem. Pan grawerujący napis zadzwonił dopytać o szczegół ponieważ nie był pewien moich intencji. Działanie Super. Zegarek zapakowany w bezpieczne oryginalne pudełko a dodatkowo uszczelniony i zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem w trakcie transportu. POLECAM wszystko na Piątkę z plusem.🤩👍👍

Ocena:10/10

Tissot Chrono XL Classic Steel Bracelet Blue Dial T116.617.11.047.01

Tissot Chrono XL Classic Steel Bracelet Blue Dial T116.617.11.047.01

Bartosz    19:48, 28-04-2021 r.

Zegarek wspaniały, realizacja zamówienia w ciągu 24 godzin od zamówienia. Tylkobtutaj kupuję zegarki, polecam.

Ocena:10/10

Casio G-Shock Mudmaster Triple Sensor GWG-1000-1A3ER

Casio G-Shock Mudmaster Triple Sensor GWG-1000-1A3ER

Piotr    12:22, 28-04-2021 r.

Polecam produkt zakupiony.

Ocena:10/10

Luminox Original Navy SEAL 3600 Series XS.3603

Luminox Original Navy SEAL 3600 Series XS.3603

Magda    08:34, 28-04-2021 r.

Obsługa na wymarzonym poziomie, wszystko bardzo profesjonalnie i zgodnie z umową.

Ocena:10/10

Longines Conquest Lady Diamonds L3.376.4.57.6

Longines Conquest Lady Diamonds L3.376.4.57.6

Kamil    22:51, 27-04-2021 r.

Szybko i sprawnie polecam sklep.

Ocena:10/10

Iron Annie Amazonas Impression Quartz Moonphase IA-5976-5

Iron Annie Amazonas Impression Quartz Moonphase IA-5976-5

Dashek    20:10, 27-04-2021 r.

Świetny kontakt! Expresowa dostawa! Sama przyjemność! Więcej takich kontrahentów! 1000000% Polecam!

Ocena:10/10

Casio G-Shock Mudmaster Quad Sensor Bluetooth GG-B100-1A3ER

Casio G-Shock Mudmaster Quad Sensor Bluetooth GG-B100-1A3ER

Qba1965    15:01, 27-04-2021 r.

Jakość obsługi na 4+ w pięciostopniowej skali. Aby zdobyć wymagane informacje co do składania zamówienia musiałem kontaktować się ze sklepem, ale to nie jest problem.

Ocena:10/10

Paski i części Zapięcie Motylkowe Hirsch Stalowe BC 1009 2

Paski i części Zapięcie Motylkowe Hirsch Stalowe BC 1009 2

Anatol Griniewicz    10:01, 25-04-2021 r.

Termin otrzymania produktu

Ocena:9/10

Ball Fireman Victory NM2098C-S3J-BE

Ball Fireman Victory NM2098C-S3J-BE

Piotr    22:54, 23-04-2021 r.

Serdecznie polecam. Warto być Waszym „stałym” klientem. Obsługa na najwyższym poziomie, odpowiedz na zapytanie praktycznie natychmiastowa, kontakt telefoniczny również bardzo satysfakcjonujący, Pani z obsługi klienta bardzo miła i rzeczowa.

Ocena:10/10

TAG Heuer Aquaracer 300m Quartz WBD1112.BA0928

TAG Heuer Aquaracer 300m Quartz WBD1112.BA0928
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW