💰 UWAGA: Podwyżka cen zegarków szwajcarskich od 01.10.2019 o średnio 6%. Nie przegap okazji i zamów wcześniej ⌚ Sprawdź szczegóły »

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4981

Średnia ocena:9,93/10

Exkrakus    17:12, 05-09-2019 r.

Zegarek extra... A kupowanie w tej firmie to czysta przyjemność... Dlatego często tu wracam 😊 Polecam!!!!!

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Worldmaster Art Deco Mechanical 51651.41.25S

Atlantic Worldmaster Art Deco Mechanical 51651.41.25S

Ula    11:39, 05-09-2019 r.

Realizacja zamówienia- super! zgodnie z opisem.
Towar- również super!zgodny z opisem
Kontakt ze sklepem-super!. Dziękuję również za doradztwo w wyborze :) Dziekuję również za prezent:)

Ocena:10/10

Produkt:Luminox Black Ops Carbon 8880 Series XL.8882.F

Luminox Black Ops Carbon 8880 Series XL.8882.F

Arkadiusz    15:15, 04-09-2019 r.

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Atrakcyjna cena. Zegarek super. Polecam serdecznie!

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Steel Bluetooth GST-B200-1AER

Casio G-Shock Steel Bluetooth GST-B200-1AER

MK    14:51, 04-09-2019 r.

Szanowny Panie szefie. Pani Paulina jest najjepszym pracownikiem w Polsce i nalezy sie jej premia. Produkt super, obsluga R E W E L A C J A, Marcin

Ocena:10/10

Produkt:Paski i części Pasek Hybrydowy Hirsch Performance Paul XL 092 50 28 2

Paski i części Pasek Hybrydowy Hirsch Performance Paul XL 092 50 28 2

Hubert Imber    21:00, 30-08-2019 r.

Wszystko czego się spodziewałem. Jestem bardzo zadowolony.

Ocena:9/10

Produkt:Zeppelin 100 Years Zeppelin Quartz Chrono Alarm ZE-8680-3

Zeppelin 100 Years Zeppelin Quartz Chrono Alarm ZE-8680-3

Kostek MK    11:24, 29-08-2019 r.

Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Dbają o klienta. Mimo drobnego opóźnienia, postarali się, abym tego nie odczuł i przekuli zaistniała sytuację ' na plus', ażeby klient poczuł się dowartościowany. Ogromny pozytyw.
Dostawa OK, zapakowana idealnie.
Towar super. Zegarek działa ...... mam nadzieję, że długo pochodzi.
Polecam Sprzedającego i dziękuję.

Ocena:10/10

Produkt:Bering Classic Lady 13426-001

Bering Classic Lady 13426-001

Damian Kuprowski    14:22, 28-08-2019 r.

Obsługa zamówienia zrealizowana perfekcyjnie.
Po opłaceniu zamówienia zegarki trafiły do mnie na drugi dzień. Wszystkie były nastawione (nawet fazy księżyca), oraz z pełną rezerwa chodu.
Polecam serdecznie!

Ocena:10/10

Produkt:Longines HydroConquest L3.741.4.96.6

Longines HydroConquest L3.741.4.96.6

Conditor    13:16, 28-08-2019 r.

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Przesyłka zapakowana starannie. Przez cały czas byłem informowany o statusie swojego zamówienia. Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Alpina AlpinerX Smart Outdoors AL-283LBN5NAQ6

Alpina AlpinerX Smart Outdoors AL-283LBN5NAQ6

vivaldi    11:36, 28-08-2019 r.

Właśnie kurier dostarczył zakupiony zegarek. Jest piękny. Ale zdecydowanie największą i najprzyjemniejszą niespodzianką jest tak szybkie załatwienie transakcji. Ponadto wszystko było całkowicie zgodne z moimi życzeniami i oczekiwaniami.
Gorąco polecam wszystkim korzystanie z usług sklepu .
Bo tak po prostu dbają o klienta.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Chemin des Tourelles Automatic PVD COSC Chronometer T099.408.36.038.00

Tissot Chemin des Tourelles Automatic PVD COSC Chronometer T099.408.36.038.00

skopio    22:04, 27-08-2019 r.

Kolejny raz nie zawiodłem się na tym sklepie, obsługa na najwyższym poziomie.

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Presage Automatic Power Reserve SSA343J1

Seiko Presage Automatic Power Reserve SSA343J1
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW