🔥 PROMOCJA: Raty 0% do 20 tys. PLN. Kup swój wymarzony zegarek wygodnie bez wychodzenia z domu, spłacaj w 10 ratach 0%. Sprawdź szczegóły »

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4902

Średnia ocena:9,93/10

SpikeOln    19:53, 30-05-2019 r.

Sklep godny polecenia. Wysyłka zrealizowana w ekspresowym tempie. Z zegarka jestem mega zadowolony. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy!

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Seastar 1000 Automatic Powermatic 80 Steel Bracelet Black Dial T120.407.11.051.00

Tissot Seastar 1000 Automatic Powermatic 80 Steel Bracelet Black Dial T120.407.11.051.00

Kamil z Bolesławca    06:33, 30-05-2019 r.

Jestem bardzo zadowolony z zakupu dwóch zegarków (Fossil Coachman Sport Men
CH2564 i Casio Baby-G
BG-6903-7DER ). Bardzo miła i profesjonalna obsługa ostatecznie przekonały mnie, że już w przyszłości nie będę miał najmniejszych wątpliwości, gdzie zakupić kolejne zegarki. Bardzo polecam!

Ocena:10/10

Produkt:Fossil Coachman Sport Men CH2564

Fossil Coachman Sport Men CH2564

Senio    14:57, 29-05-2019 r.

Bardzo miła obsługa, panie w dziale sprzedaży na 6z plusem. Bardzo dziękuję za pomoc i szybkie załatwienie spraw. Pozdrawiam

Ocena:10/10

Produkt:Tissot T-Race Quartz Chrono MotoGP 2019 Limited Edition T115.417.37.057.00

Tissot T-Race Quartz Chrono MotoGP 2019 Limited Edition T115.417.37.057.00

KHD    13:34, 29-05-2019 r.

Firma bardzo dobra, polecam:)

Ocena:10/10

Produkt:Seiko Presage Automatic Power Reserve Limited Edition SSA363J1

Seiko Presage Automatic Power Reserve Limited Edition SSA363J1

dziem6898    10:43, 28-05-2019 r.

Zamówiony pasek do zegarka otrzymałem po 2 tygodniach, pasek wykonany bardzo starannie.
Jedynie do czego mam uwagę to kolor sprzączki, który jest tak jasny, że nie przypomina złota. Mam zegarek złoty Zenith w kolorze różowo złotym i ta sprzączka w ogóle do niego nie pasuje. Jak szukam w internecie odpowiedni kolor to widzę, że wszyscy idą na łatwiznę, kolory złote tylko jasne, nawet w profesjonalnych zakładach.

Odpowiedź sklepu:
Szanowny Kliencie, paski tego typu przygotowywane są na zamówienie w terminie do 4 tygodni, Pana zamówienie zrealizowaliśmy 2 razy szybciej. W kwestii koloru sprzączki - wszyscy producenci pasków zamiennych oferują sprzączki w kolorze żółtego złota (2N). W przypadku chęci uzyskania koloru sprzączki zbieżnego z kolorem koperty, sugerujemy użycie oryginalnego - fabrycznego zapięcia.

Dziękujemy za zakupy i pozdrawiamy - zegarki.zgora.pl :-)

Ocena:8/10

Produkt:Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Crocograin M 1230 28

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Crocograin M 1230 28

Katarzyna    09:19, 27-05-2019 r.

Bardzo miła i fachowa obsługa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko. polecam zakupy przez internet i nie tylko. :)

Ocena:10/10

Produkt:CALVIN KLEIN Lady Stately K3G23121

CALVIN KLEIN Lady Stately K3G23121

Gucio    20:49, 21-05-2019 r.

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, a sam towar doskonałej jakości.

Ocena:10/10

Produkt:Zeppelin LZ126 Los Angeles Quartz Big Date GMT ZE-8644-5

Zeppelin LZ126 Los Angeles Quartz Big Date GMT ZE-8644-5

podolak    17:11, 21-05-2019 r.

Dałbym ocenę jeszcze wyższą.
Wszystko zgodnie z zamówieniem:
zegarek
dobra cena
czas dostawy

Ocena:10/10

Produkt:Longines Conquest VHP L3.716.4.76.6

Longines Conquest VHP L3.716.4.76.6

Zbigniew    10:49, 21-05-2019 r.

Szybko i sprawnie. Polecam tą firmę.

Ocena:10/10

Produkt:Jubiler Cerbiński Złota Spinka do Krawata 5,81g TC.I0005.00Z

Jubiler Cerbiński Złota Spinka do Krawata 5,81g TC.I0005.00Z

Dariusz    17:45, 16-05-2019 r.

Szybka dostawa - polecam sklep

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Seasport Chrono 87464.47.65B

Atlantic Seasport Chrono 87464.47.65B
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW