ZIMOWE WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii! Sprawdź oferty wyprzedażowe »   Na pozostałe produkty użyj kodu rabatowego ZIMA20 w koszyku. ❄

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii): SPRAWDŹ OPINIE CENEO »

Nasz sklep uczestnicy również w programie Opinii Konsumenckich Google: SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5128

Średnia ocena:9,93/10

Dominika D    10:44, 22-02-2020 r.

Niestety osobiście nie jestem zadowolona. :(

Odpowiedź sklepu:
Szanowna Pani Dominiko, napisała do nas Pani:
Otrzymałam dziś zegarek ale nie jestem do końca zadowolona.
Wysłałam grawer z pustym sercem (specjalnie szukałam takiego emotikonu
żeby nie było ciemne w środku. ) otrzymałam napis z czarnym sercem.... szkoda "
, w odpowiedzi poinformowaliśmy Panią, iż maszyna do grawerowania nie akceptuje emotikon, tak jak opisujemy na stronie ze szczegółowym opisem grawerowania, można wygrawerować jedynie proste symbol - serce, nieskończoność, bez ingerencji w ich wygląd.

Nigdzie nie piszemy o grawerowaniu emotikon. Pani natomiast nie wspomniała w ogóle o tym, że wygląd graweru ma być w jakiś sposób indywidualny.

Nie wybrała Pani także wizualizacji grawerowania, dodatkowo grawer z projektu indywidualnego wymaga wcześniejszych uzgodnień, które nie zostały dokonane.

Zamówienie zostało zrealizowane w pełni zgodnie z regulaminem oraz warunkami usługi grawerowania.

Produkt:Seiko 5 Sports Automatic Pepsi SRPD53K1

Seiko 5 Sports Automatic Pepsi SRPD53K1

Darek    17:10, 16-02-2020 r.

Z pewnością skorzystam jeszcze w przyszlosci z uslug sklepu i pozostalych również zachęcam do tego.Zegarek otrzymalem we wczesniej ustalonym terminie,na pytania otrzymywalem natychmiastowe odpowiedzi a co najwazniejsze to przesylka zapakowana bardzo profesjonalnie a znajdujacy sie w nie zegarek marki Zeppelin zrobil wrazenie o wiele lepsze niz na zdjeciach.POLECAM!!

Ocena:10/10

Produkt:Zeppelin Flatline Automatic Open-Heart ZE-7364-5

Zeppelin Flatline Automatic Open-Heart ZE-7364-5

Fabian    08:20, 16-02-2020 r.

Ogniwa przyszły bardzo szybko. Cena mocno konkurencyjna w porównaniu z innymi sklepami. Obsługa jak najbardziej na plus. Świetny kontakt, rzetelne i szybkie informacje. Dlatego szczerze POLECAM.

Ocena:10/10

Produkt:Brak produktu w bazie

Tadeusz    09:29, 15-02-2020 r.

Obsługa w sklepie dosłownie ekspresowa. Kontakt wzorowy. Paczka dotarła kurierem na drugi dzień od zamówienia bez kosztów przesyłki.
Jestem zadowolony z oferty cenowej sklepu i zamówionego zegarka marki Festina.
Polecam ten sklep.
Pozdrawiam obsługę sklepu.
Tadeusz

Ocena:10/10

Produkt:Festina Classic Rectangular F20464/3

Festina Classic Rectangular F20464/3

Exkrakus    17:28, 13-02-2020 r.

SUPERRFIRMA... PERFEKCYJNA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA KLIENTA... BEZCENNE DORADZTWO... Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM M... I POZDRAWIAM

Ocena:10/10

Produkt:Polpora Polon Męski WPZ P.M.P.17005

Polpora Polon Męski WPZ P.M.P.17005

Iwona    14:54, 13-02-2020 r.

Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej współpracy z Państwem.
Podrawiam

Ocena:10/10

Produkt:Casio Vintage Maxi Diamonds A159WGED-1EF

Casio Vintage Maxi Diamonds A159WGED-1EF

Zbigniew    05:56, 13-02-2020 r.

Zegarek bardzo ładnie się prezentuje, czytelny nie za duży.
Bardzo profesjonalne podejście sprzedającego, super kontakt.

Ocena:10/10

Produkt:Casio G-Shock Analog-Digital GAW-100B-1AER

Casio G-Shock Analog-Digital GAW-100B-1AER

Zegarek    16:16, 12-02-2020 r.

Super obsługa... pierwsza liga ! :)

Ocena:10/10

Produkt:Diesel Mega Chief DZ4487

Diesel Mega Chief DZ4487

Michał    06:30, 12-02-2020 r.

10/10 , dobry kontakt , miła obsługa , gorąco polecam sklep

Ocena:10/10

Produkt:TAG Heuer Formula 1 Automatic Calibre 5 WAZ2113.FT8023

TAG Heuer Formula 1 Automatic Calibre 5 WAZ2113.FT8023

Łukasz    11:49, 11-02-2020 r.

Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Po pierwsze do zakupu zachęciła mnie dobrze zrobiona strona. Łatwo się po niej porusza, jest czytelna i przeglądanie dziesiątek zdjęć zegarków było przyjemnością. Duże, dobrej jakości zdjęcia i wszystkie niezbędne informacje w jednym miejscu. Sam zakup również bardzo szybki i łatwy. Fajna opcja z grawerem, z której skorzystałem.
Paczka przyszła dobrze zabezpieczona z drobnym upominkiem od firmy. Szczerze polecam. Łukasz

Ocena:10/10

Produkt:Alpina Seastrong Diver 300 Automatic AL-525LGGW4TV6

Alpina Seastrong Diver 300 Automatic AL-525LGGW4TV6
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]  
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry

Menu

OPINIE KLIENTÓW