🍁 Wygrawerujemy dedykację w 24h 🎁 WYPRZEDAŻE zegarków i biżuterii - Sprawdź oferty 🔥 Na wybrane produkty użyj kodu rabatowego JESIEN w koszyku 🍂

Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po złożeniu zamówienia.

Nasz sklep uczestnicy w programie Zaufanych Opinii Konsumenckich Google SPRAWDŹ OPINIE GOOGLE »

Liczba opinii:5664

Średnia ocena:9,93/10

Radosłąw    17:21, 01-10-2021 r.

Pełen profesjonalizm, szybka dostawa, pozdrawiam

Ocena:10/10

Etui na zegarki Etui Podróżne Omega O94100136

Etui na zegarki Etui Podróżne Omega O94100136

krzysztof    16:43, 01-10-2021 r.

produkt zgodny z opisem terminowo dostarczony.
szybki kontakt mailowy ze sprzedawcą

Ocena:10/10

TAG Heuer Autavia Calibre 5 COSC Chronometer Bronze WBE5191.FC8276

TAG Heuer Autavia Calibre 5 COSC Chronometer Bronze WBE5191.FC8276

Łukasz B.    08:15, 29-09-2021 r.

Obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

Ocena:10/10

Tissot Chrono XL Classic Steel Bracelet Blue Dial T116.617.11.047.01

Tissot Chrono XL Classic Steel Bracelet Blue Dial T116.617.11.047.01

Małgorzata    18:30, 28-09-2021 r.

Cluse Triomphe Rose Gold Bicolour Mesh Rose Gold Black CW0101208005

Mirek    19:54, 25-09-2021 r.

Szybka wysyłka . Zegarek OK. Mogę polecić sklep.

Ocena:10/10

Laco Aachen 42 Pilot Watch Automatic LA-861690.2

Laco Aachen 42 Pilot Watch Automatic LA-861690.2

Pavel    06:20, 22-09-2021 r.

Super sklep! Super zegarek Certina!

Ocena:10/10

Certina DS-8 Lady COSC Chronometer Titanium C033.251.44.031.00

Certina DS-8 Lady COSC Chronometer Titanium C033.251.44.031.00

damian    16:10, 20-09-2021 r.

to już drugi udany zakup w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia. Promocje rewelacyjne. Gorąco polecam.

Ocena:10/10

Meccaniche Veneziane Redentore 4.0 Automatico 1301015
Meccaniche Veneziane Redentore Lady 36mm Automatico 1300015

Meccaniche Veneziane Redentore Lady 36mm Automatico 1300015

Stanisław    08:49, 20-09-2021 r.

Pasek extra...transakcja perfekcyjna,błyskawiczna..Polecam!!!!

Ocena:10/10

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Grand Duke XL 025 28 2

Paski i części Pasek Skórzany Hirsch Grand Duke XL 025 28 2

Łukasz    17:37, 16-09-2021 r.

Cena dobra. Usługa skracania bransoletki co z tego, że darmowa skoro źle wykonana. Podałem rozmiar nadgarstka w konsekwencji powinni zdjąć dwa ogniwa a zdjęli jedno i zegarek lata aż 'do łokcia'. W salonie skrócenie dodatkowo 30 zł. To po co ta usługa do wyboru?

Odpowiedź sklepu:
Szanowna Kliencie, dziękujemy za opinię i przepraszamy za utrudnienia. Nasz zegarmistrz zawsze przed wysyłką zegarka z opcją skrócenia bransolety, dokonuje szczegółowego pomiaru zegarka i podejmuje decyzję odnośnie liczby niezbędnych do zdemontowania ogniw.

W przypadku zamówionego przez Pana zegarka, fabryczny obwód bransolety wynosi 20,2 cm, tymczasem podał Pan w zamówieniu obwód nadgarstka 19,0 cm. W takim wypadku, by pozostawić niezbędny do noszenia zegarka luz, zegarmistrz mógł zdjąć tylko 1 ogniwo. Prawdopodobnie zatem podany w zamówieniu obwód był już z zapasem na luz.

Spinnaker Hull Riviera Aegean Blue Automatic Date SP-5073-22

Spinnaker Hull Riviera Aegean Blue Automatic Date SP-5073-22

Jacek    08:51, 15-09-2021 r.

Super, sprawnie i profesjonalnie.

Ocena:10/10

Longines HydroConquest Ceramic L3.781.4.56.6

Longines HydroConquest Ceramic L3.781.4.56.6
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
WyszukajTrwa wyszukiwanie
  Zakupy na raty - informacjeZAMKNIJ [X]
Sprawdź symulację kredytu w jednym z dwóch systemów ratalnych:
  LogowanieZAMKNIJ [X]
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość
Hasło musi się składać min. z 8 znaków, dużych i małych liter oraz cyfry
  Formularz kontaktowyZAMKNIJ [X]

Wypełnij poniższy formularz, by otrzymać szybką odpowiedź na pytanie. Pamiętaj, że możesz do nas także zadzwonić, nasza infolinia: 68 416 25 80

* - pola wymagane
ładowanie

Menu

OPINIE KLIENTÓW