Opinie Klientów o zegarki.zgora.pl

Poniżej przedstawiamy wszystkie opinie wystawione przez Klientów naszego sklepu.

Dodanie nowej opinii możliwe jest poprzez specjalny kod wysłany do klienta po zrealizowaniu zamówienia.

Nasz sklep uczestniczy również w programie Zaufane Opinie Ceneo.pl (ponad 6 tys. opinii):

Liczba opinii:4809

Średnia ocena:9,93/10

DoskoPL    15:20, 10-01-2019 r.

Jestem bardzo zadowolony z obsługi w sklepie.
Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Wymiana towaru - bez problemu. Szacun!

Ocena:10/10

Produkt:Cluse Triomphe Rose Gold Bicolour Mesh CL61003

Cluse Triomphe Rose Gold Bicolour Mesh CL61003

Konrad    09:41, 10-01-2019 r.

Krótko i na temat: pełen profesjonalizm.
Polecam!

Ocena:10/10

Produkt:Cluse Minuit Mesh Gold Black CL30012

Cluse Minuit Mesh Gold Black CL30012

Krzysztof Piwowarczyk    14:31, 09-01-2019 r.

Fantastyczna firma, super obsługa, jest to już czwarty zakup i zawsze kontakt, poziom obsługi klienta i jakość towaru na najwyższym poziomie. Zakupy w zegarki.zgora to prawdziwa przyjemność.
Zegarek Certina DS-2

Ocena:10/10

Produkt:Certina DS-2 Precidrive Ole Einar Bjoerndalen Limited Edition C024.410.16.081.10

Certina DS-2 Precidrive Ole Einar Bjoerndalen Limited Edition C024.410.16.081.10

Lena    18:29, 08-01-2019 r.

Bardzo miły i pomocny personel, szybki czas realizacji. Polecam serdecznie :)

Ocena:10/10

Produkt:Diesel Armbar DZ1869

Diesel Armbar DZ1869

Marek Zapart Łódź    21:17, 07-01-2019 r.

Zegarek bardzo elegancki, z ekskluzywnej grupy tzw worldtimerów, które pokazują jednocześnie czas w dwu strefach czasowych. Zarazem zegarek ma wszystkie cechy divera, czyli profesjonalnego czasomierza dla nurków. WR 200 metrów, zakręcana koronka. jednokierunkowy bezel, silna luma na indeksach i wskazówkach, szafirowe szkiełko, bardzo solidna budowa. Tego typu zegarków chętnie używają podróżnicy i żeglarze.
Jest to czwarty zegarek który kupiłem w tej firmie (zadowolony klient zawsze wraca)
Cechą za którą najbardziej ich cenię jest doskonały kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia.
Po raz pierwszy prosiłem o grawer, więc kontaktowałem sie kilka razy z firmą telefonicznie i mailowo. Zawsze dostałem wyczerpującą informację, a na maila odpowiedź przychodziła najdalej po 10 minutach.
Mogę każdemu polecić zakupy w tej firmie, to prawdziwa przyjemność.

Ocena:10/10

Produkt:Atlantic Mariner GMT 80570.41.61

Atlantic Mariner GMT 80570.41.61

mirek    19:46, 07-01-2019 r.

Jak zwykle wszystko super. Tak trzymać.

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Classic Dream T033.210.16.111.00

Tissot Classic Dream T033.210.16.111.00

Michał    14:36, 07-01-2019 r.

Jeśli chodzi o Zegarki Zielona Góra to jak zawsze wspaniała obsługa. Polecam.

Jeśli chodzi o Oris'a to fajny model, ale szału nie ma. Lekko porysowany dekiel, porysowane karty gwarancyjne z sladami kleju które nie schodzą i karta gwarancyjna z tak słabą jakością wydruku że wstyd. Pozostałe książeczki itp bdb.

Fantastyczny skórzany pasek. Samo wykonanie zegarka też ale na lini produkcyjnej powinni trochę delikatniej się z nim obchodzić. Widać ze to nie wina sklepu. Wszystko zaklejone, a ryska powstała przy przykręcaniu dekla to widać, reszta nie wiem.... nie jest żle ale Tissot jest lepszy :-)

Ocena:10/10

Produkt:Oris ChronOris 01 733 7737 4054-07 5 19 45

Oris ChronOris 01 733 7737 4054-07 5 19 45

Deniz    17:32, 03-01-2019 r.

Szybka obsluga, fachową pomoc i towar najlepszej jakości.

Ocena:10/10

Produkt:Casio Edifice Chronograph EFV-520L-2AVUEF

Casio Edifice Chronograph EFV-520L-2AVUEF

Artur    19:21, 31-12-2018 r.

Rzetelna, profesjonalna i szybka obsługa . Polecam

Ocena:10/10

Produkt:Tissot Chrono XL Classic Brown Strap Blue Dial T116.617.16.047.00

Tissot Chrono XL Classic Brown Strap Blue Dial T116.617.16.047.00

A. J.    10:07, 31-12-2018 r.

Obsługa szybką, sprawna, profesjonalna. Towar, wysoka półka.

Ocena:10/10

Produkt:Longines Conquest L3.760.4.76.6

Longines Conquest L3.760.4.76.6
  Zamówienie produktuZAMKNIJ [X]  
Musisz podać liczbę sztuk produktu!
Produkt został poprawnie dodany do koszyka!
Przejdź do koszyka
  LogowanieZAMKNIJ [X]  
Trwa logowanie, prosimy o cierpliwość

Menu

OPINIE KLIENTÓW